1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Kenan Doğulu ve Beren Saat boşanıyor mu? Annesi açıkladı
Kenan Doğulu ve Beren Saat boşanıyor mu? Annesi açıkladı

Kenan Doğulu ve Beren Saat boşanıyor mu? Annesi açıkladı

Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun ayrılık iddiasına son noktayı Doğulu’nun annesi Serpil Doğulu koydu. Serpil Doğulu, "Hayır kesinlikle ayrılmayacaklar. Söylenenler, konuşulanlar yalandan öte değil" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Kenan Doğulu Bodrum Antik Tiyatro'da konser verdi. Yaz konserleri kapsamında sahneye çıkan ünlü sanatçıyı binlerce kişi izlemeye geldi.

Kenan Doğulu'nun konserinde Pelin Karahan, Ali Sunal ve eşi Nazlı Kurbanzade gibi birçok ünlü isim de ön sıralarda yerini aldı.

AW758965_01

İSİM KONUSUNDA TARTIŞIYORLAR

Hamile eşi Nazlı Kurbanzade ile birlikte Kenan Doğulu konserine gelen Ali Sunal basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Bebeği Kenan amcasıyla tanıştırmaya getirdim" şeklinde konuşan Sunal doğacak olan çocuğu için isim konusunda eşiyle anlaşamadıklarını ifade ederek "Şaşkın ve heyecanlı şekilde bekliyoruz. İsim düşündük, tartışıyoruz. Doğunca netleşecek" dedi.

AW758965_04

YENİ DİZİ GELİYOR

Oyuncu Pelin Karahan da Doğulu konserini izleyenler arasındaydı. Yeni dizinin yolda olduğu müjdesini veren Karahan "Kız kıza geldik. Beyleri evde bıraktık. Kenan'ı çok seviyorum. Bizim düğün şarkımız bile Kenan Doğulu'nundu” şeklinde konuştu. İki çocuk annesi olan Karahan, "Yeni bir proje var. Dizi ile ekranlara geri dönüyorum" diyerek hayranlarına müjdeyi verdi.

AW758965_07

DOĞULU'NUN ANNESİ AYRILIK İDDİASINA SON NOKTAYI KOYDU

Kenan Doğulu'nun Bodrum'da yaşayan annesi Serpil Doğulu da oğlunun konserini en ön sıralardan izledi. Beren Saat'in konsere gelmemesi hakkında konuşan Doğulu, "İşleri vardır, öyle olması gerekiyordur" dedi.

Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun ayrılacağı iddialarına yanıt veren Serpil Doğulu, "Hayır kesinlikle ayrılmayacaklar. Söylenenler, konuşulanlar yalandan öte değil. Öyle bir şeyleri yok" ifadelerini kullandı.

AW758965_06

AW758965_08

AW758965_11

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.