1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Küfreden TRT müdürüne dava
Küfreden TRT müdürüne dava

Küfreden TRT müdürüne dava

Gürsel Tekin söz konusu TRT çalışanı ile ilgili suç duyusunda bulunucaklarını açıkladı.

A+A-

Erzurum Güncel- TRT Dış Haberler Servisinde Müdür olarak çalışan Serdar Aydın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için twitter hesabından çok ağır hakaretlerde bulunmuştu.
CHP lideri için “Klozet Kemal” diyen Serdar Aydın ağır hakaretlerde bulunmuştu.

CHP söz konusu küfürbaz TRT çalışanı için harekete geçti. Parti Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Twitter üzerinden yapılan paylaşımları yargıya taşıyacaklarını bildirdi.

Tekin, Sözcü’nün gündeme getirdiği olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Paylaşımlarda bulunan bu kişinin bağlı bulunduğu kurumun yöneticisinin, kendisini tayin edenlere yakışır ve yaraşır biçimde hareketsiz kaldığını, bu saygısızlığa ve hakaretlere ortak olmayı tercih ettiğini belirten Tekin, “Bir zavallının hezeyanlarının hesabını yargı önünde soracağız” ifadesini kullandı.

Tekin, şunları kaydetti: “Ancak asıl görev Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’na düşmektedir. Sayın Davutoğlu bir onur sınavıyla karşı karşıyadır. Ya onursuz bir zavallının yanında duracak onu kanatları altına alacak ya da siyasetin ve siyasetçinin, dolayısıyla kendi onurunu koruma yolunu seçecektir. Bu konuda çok da umutlu olduğumuzu söyleyemem. Zira söz konusu kendisini bu makama atayan kişi olduğunda şahin kesilen Başbakan, muhalefet temsilcilerine yönelik hakaretleri görmezden gelmiş ve seçim meydanlarında kullandığı üslupla adeta özendirmiştir. Şimdi bizi mahcup etmesini bekliyorum. Unutulmamalıdır ki CHP iktidarında ‘bu türlere’ yer olmayacak ve siyaset kurumuna, siyasetçilere kimse aşağılık bir dille saldıramayacaktır. Bu türler en ağır cezayı görecektir.”

TRT müdüründen skandal tweetler

TRT müdüründen skandal tweetlerSözcü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.