1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Mahmut'un yardımcısı Çelebi, yolsuzluğu savundu..Ne olmuş ki 3-5 maaş yemişler
Mahmut'un yardımcısı Çelebi, yolsuzluğu savundu..Ne olmuş ki 3-5 maaş yemişler

Mahmut'un yardımcısı Çelebi, yolsuzluğu savundu..Ne olmuş ki 3-5 maaş yemişler

Türkiye gündemini sarsan Erzurum Sağlık Müdürlüğü’ndeki 4 milyon liralık yolsuzluk, Mahmut Uçar’ın yardımcısı Dr.Özgür Çelebi için ıvır zıvırdan ibaret uyduruk bir şeymiş…

A+A-

Erzurum Güncel- Halen sağlık müdürlüğünde kamu Hastaneleri Hizmetleri Daire Başkanı olarak görev  yapan Dr.Özgür Çelebi, üç kişinin tutuklandığı yolsuzluk haberini ilk kez kamuoyuna duyuran bendeniz için son derece çirkin yakıştırmalarda bulunduğu yazışmalarında,  yapılan yolsuzluğun hiçbir önemi olmadığını, üç beş maaştan ibaret olduğunu, bunun büyütmeye değer bir yanı olmadığını söyledi.

Yolsuzluğu savunan ve halen görevi başında bulunan bu daire başkanı adeta yargıya ve hükümete meydan okurcasına yapılan vurgunun arkasında durduğunu açıkça beyan etti. Yasal haklarımızın saklı kalması kaydıyla 4 milyon liralık yolsuzluğu savunan bu sözde kamu görevlisinin açıklamasını virgülüne dahi dokunmadan yayınlıyoruz. Bunun üzerine söylenecek bir söz bulamıyoruz. Takdir bu ülkeyi yöneten siyasi iradenin ve hakları gasbedilen kamuoyunundur.

“Ahmet başkanım üç-beş maaş üzerinden zimmete para geçirilmiş. Tarafımızdan tesbit edilip savcılığa verilmiş bir durum. Seviyesi çukur bir gazeteci müsveddesinin durumdan vazife çıkarıp yanlış iftiralarını kaale alıp basın açıklaması mı yaptınız? Hiç gerek yoktu. Kendini nimetten sanacak o müsvedde.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum