1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. Mazhar Özdemir apar topar emekliliğini istedi!
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

Mazhar Özdemir apar topar emekliliğini istedi!

A+A-

Kamuoyu şimdi şu sorunun cevabını merak ediyor:

Mazhar Özdemir, AK Partili bir belediye başkanını yolsuzlukla itham etti ya, şimdi işten atılan oğluna hangi CHP’li belediye iş verecek?

Uzun yıllar Palandöken Belediyesi’nde çalıştıktan sonra, CHP’li Arif Kılıç’ın Çat’ta kazanması sonrasında, Çat belediye başkan yardımcısı olan ve son günlerde, sosyal medya üzerinden belediye başkanı Melih Yaşar’la ilgili yolsuzluk iddialarında bulunan Mazhar Özdemir, dün apar topar emekliliğini istedi.

Mazhar Özdemir’in oğlu çevre mühendisi Ufuk Özdemir, CHP döneminde Çat Belediyesi’nde çevre mühendisi olarak işe başlamış, ama sosyal güvenlik uzmanı sıfatıyla da aynı kurumdan iki maaş alıyordu.

Ayda toplam 11 bin liranın üzerinde maaş almasına rağmen belediyedeki işine kronik rahatsızlığını gerekçe göstererek düzgün biçimde devam etmeyen Ufuk Özdemir, geçtiğimiz günlerde işten çıkarılmıştı.

Başkan Melih Yaşar, sadece Ufuk Özdemir’in değil, aynı durumdaki üç kişinin daha işine son verildiğini duyurmuştu.

Şimdi tüm gözler, apar topar emekliliğini isteyen ve giderayak çalıştığı belediyede yolsuzluk olduğunu iddia eden Mazhar Özdemir’in oğlu Ufuk Özdemir, babasının bu siyasi manevrasından sonra hangi CHP’li belediyede işe başlayacak?

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.