1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MNG Holding Heyecanlandırdı
MNG Holding Heyecanlandırdı

MNG Holding Heyecanlandırdı

BB Erzurumspor’da MNG Holding döneminin başlayacağı yönündeki iddialar taraftarları heyecanlandırdı. MNG Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer’in “Bize Erzurumspor’la ilgili görev verilirse seve seve kabul ederiz” dediği iddia edildi.

A+A-

Erzurum Güncel- TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da 17 Haziran 2021 tarihinde yapılacak olan olağan genel kurul öncesinde hareketlilik yaşanmaya başladı.

Mavi-beyazlılara MNG Holdingin sahip çıkacağı ve kulüp yönetimini devralacağı yönündeki haberler taraftarları heyecanlandırdı.

Doğu’nun en büyük AVM’sini Erzurum’a kazandıran ve bir süre önce Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde de yeni bir dönem başlatan MNG Holding’in Erzurumspor’un Ana Sponsoru olacağı ve kulübün yönetimini devralabileceği iddia edildi.

Süer görüşmeleri doğruladı

Dün Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in İstanbul’da takımı destekleyecek ve yönetimi göğüsleyebilecek bir holdingle görüştüğü haberi gündeme bomba gibi düştü.

Yağız Medya’dan  Gazeteci M. Güven Uşun’un olayın duyulmasının ardından MNG Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer ile görüştüğü ve Süer’in de Uşun’a böyle bir görüşmenin olduğunu açıkladığı belirtildi.

Süer’in, “Evet böyle bir görüşme var. Ama kesin bir şey yok. Eğer bu kulübün yönetimini bize verirlerse seve seve kabul ederiz ve başarırız” dediği ifade edildi.

Bu arada konu hakkında bir iki gün içerisinde resmi bir açıklamanın da yapılabileceği iddia edildi.

İddiayı kuvvetlendiren fotoğraf

TAF Başkanı Fatih Çintimar, eski Spor Genel Müdürü ve Abana Belediye Başkanı Yunus Akgül, TAF Disiplin Kurulu Başkanı Fatih Tüzemen, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette MNG Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer’in de yer alması, Erzurumspor-MNG görüşmelerini kuvvetlendirdi.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.