1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. MUHALLİF BELEDİYELERE ÇAĞRIMIZDIR: GELİN ERZURUM'DAKİ BELEDİYECİLİĞİ GÖRÜN...
MUHALLİF BELEDİYELERE ÇAĞRIMIZDIR: GELİN ERZURUM'DAKİ BELEDİYECİLİĞİ GÖRÜN...

MUHALLİF BELEDİYELERE ÇAĞRIMIZDIR: GELİN ERZURUM'DAKİ BELEDİYECİLİĞİ GÖRÜN...

Mersin'de adına park ve sınır ötesi okul yaptıran Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, belediyeyi batağa soktu. Büyükşehirden alacaklı olanlar icranın yolunu tutmaya başladı. Erzurum'daki belediyeciliği örnek gösterenler duyurulur...

A+A-
Erzurum Güncel- TBMM'sin de Erzurum belediyelerini örnek gösterenlere duyurulur. Erzurum batırılıyor, Erzurum bitiriliyor. İcralar sırada. Yakın da Başkanın koltuğu'da haciz edilirse şaşırmayın.
Büyükşehir Belediyesi'nden aylardır tahsil edemediği 2,5 milyon lira alacağı için İcra Dairesi'ne müracaat eden O.G., Büyükşehir'e ait bir taşınmaza haciz koydurdu. Ancak satış kararı alınan yer mescit çıktı. Büyükşehir?in ne yapacağı merak konusu oldu.

 Büyükşehir Belediyesi’nden alacaklılar kapıya dayandı. İki yıl öncesine kadar belediyeye iş yapan müteahhit O.G.’nin alacağı 2,5 milyon liraya ulaştı. Geçen süre içinde parasını tahsil edemeyen müteahhit soluğu İcra Dairesi’nde aldı.

 

Erzurum 4. İcra Dairesi’nden bugün (02.06.2021) çıkan kararla Yakutiye İlçesi Gez Mahallesindeki 281 ada, 21 parsel ve 137 nolu bağımsız bölümün satış talebi kabul edildi. Ancak satış kararı alınan yerin Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Cumhuriyet İş Merkezi’nin 3. katında bulunan mescit olduğu anlaşıldı.

 

 

Pasaj esnafı mescitlerine haciz konulmasını şaşkınlıkla karşılarken, Büyükşehir Belediyesi’nin bu durum karşısında ne yapacağı merak konusu oldu. Bu arada Başkan Mehmet Sekmen daha önce yaptığı açıklamada, “1 milyar 250 milyon lira borcumuz var. 1 milyon metrekarenin de üzerinde arsamız var. Arsalarımızı sattığımız zaman borcumuz morcumuz yok” demişti.

 

erzurumajans.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.