1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Mutlu Kaya'nın ilk görüntüleri!
Mutlu Kaya'nın ilk görüntüleri!

Mutlu Kaya'nın ilk görüntüleri!

Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve 37 gün kaldığı yoğum bakımdan önceki gün çıkarılan Mutlu Kaya, vurulduktan sonra ilk defa görüntülendi.

A+A-

Mutlu Kaya'nın ilk görüntüleri - Tıkla İzleArzurum Güncel- Kendisini çeken muhabirlere gülümseyen Kaya’nın sağlık durumunun her geçen gün biraz daha iyiye gittiği belirtildi. Baba Mehmet Kaya, Mutlu’nun yoğun bakımdan çıkarılması ile kendilerini yeniden doğmuş gibi hissetlerini belirtti.

Ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan ses yarışmasına katılarak ünlenen ancak Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya, önceki gün 37 gün kaldığı Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinden çıkarıldı. Normal odaya alınan Mutlu Kaya, yaklaşık 40 gün sonra ilk defa kameraların karşısına çıktı. Hastanenin birinci katındaki odasında doktoru Ulaş Aktaş ve annesi Hanım Kaya ile gazetecilerin karşısına çıkan Kaya’nın yüzünden tebessümler eksik olmadı. Gazetecilerin başı ile selamlayan Kaya’nın durumunun her geçen gün biraz daha iyiye gittiği belirtildi. 

Mutlu Kaya’nın babası Mehmet Kaya, kızının henüz tam olarak konuşamadığı ancak birkaç kelime telaffuz edebildiğini belirterek, kendisine sorulan sorulara mimikleri ile cevap verdiğini ifade etti. Allah’ın Mutlu’yu yeniden kendilerine verdiğini dile getiren Kaya, “Bütün Türkiye’nin duaları ile Mutlu ayağı kalktı. Doktoru da çok yardımcı oldu. Henüz kelimeleri tam olarak çeviremiyor. Yeni doğmuş bir bebek gibi” dedi.
Mutlu’nun yemek yemeye başladığına dikkat çeken Kaya, “Ablası kendisine ne istediğini sormuş. Mutlu’da kuru fasulye istemiş. Hemen koştum çarşıdan kuru fasulye aldım geldim. Bir tabak yedi sonra bir tabak daha getirdim. Onu da yedi. çok sevinçliyiz. Yeniden doğmuş gibiyiz” diye konuştu. 

öte yandan, Mutlu’nun tedavisi için yardım hesabı açıldı. Hesap bilgileri şöyle: Vakıf Bank TR 98000 1500 1580 0730 3595 815 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.