1. HABERLER

  2. GENEL

  3. PKK telsizlerindeki çığlık!
PKK telsizlerindeki çığlık!

PKK telsizlerindeki çığlık!

Rabat Vadisi'nde kar ve yoğun sis altında 2 gün süren operasyonlarda 7 PKK'lı terörist öldürüldü

A+A-

Erzurum Güncel-

Son dönemde imha edilen mağaralar ve ikna yoluyla teslim olan PKK'lılar örgütte paniğe neden oldu. İstihbarat birimlerince belirlenen telsiz konuşmalarına göre Kuzey Irak'taki sözde komutanlık, uyarı anonsları yapıyor: İçinizde bir hain mi var? Nereden alıyorlar bu istihbaratı? Kendi içinize iyi bakın

Güvenlik güçlerinin kış aylarında yoğunlaştırdığı operasyonlarda ağır darbe yiyen terör örgütü PKK, militanlarını uyarmaya başladı. İstihbarat birimleri tarafından tespit edilen telsiz konuşmalarına göre örgütün Kuzey Irak'taki üst düzey yöneticileri 'Marta kadar dayanın' mesajı veriyor. İmha edilen mağaralar ve ikna yoluyla teslim olan teröristlerle ilgili 'İçimizde hain mi var? Nereden alıyorlar bu istihbaratı' anonsları yapılıyor.

'MARTA KADAR DAYANIN'

TSK ve Emniyet'in PKK terörüne yönelik operasyonları aralıksız devam ediyor. özellikle son dönemde örgüt üyelerinin saklandığı mağaralar tek tek belirlenerek imha ediliyor. Operasyonlarda birçok terörist yakalanırken, dağdan kaçarak teslim olanların sayısı da her geçen gün artıyor.

Ağır kış şartlarında kalacak yer ve yiyecek sorunu yaşayan PKK'da panik başladı. Büyük kayıplar veren PKK'nın sözde komutanlık kademesi, teröristleri telsizle motive etmeye çalışıyor. İşte dinlemeye takılan o konuşmalar:

'çatışmalarda çok sayıda asker öldürüldü. Ancak saklıyorlar. Devlet kışın bitmesini istemiyor. çünkü biz yazın saldırılar düzenleyeceğiz. Marta kadar dayanın. Kış geçene kadar idare etmeye çalışın.'

Diyarbakır ve Bingöl gibi illerde terör örgütünün mağaraları bulunmuş içlerinde saklanan militanlar gözaltına alınmıştı. Bu durum, örgütün sözde komuta kademesini kızdırmış. 'İçinizde bir hain mi var? Nereden alıyorlar bu istihbaratı? Kendi içinize iyi bakın. öleceksiniz hepiniz' dedikleri telsizlerden duyuldu.

İşte çatışma anları
video için tıklayın


çATIŞMA BöYLE GöRüNTüLENDİ

Tunceli 'de PKK'lıları etkisiz hale getirmek için Rabat Vadisi'nde kar ve yoğun sis altında 2 gün süren operasyonlarda 7 PKK'lı terörist öldürüldü.

ölenler arasında örgütün 2 sözde Dersim eyalet yöneticisinin de bulunduğu belirtildi. çatışma anı amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.(Akşam)


Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.