1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Savcı Sayan CHP'li Engin Özkoç'a baytarı adres gösterdi
Savcı Sayan CHP'li Engin Özkoç'a baytarı adres gösterdi

Savcı Sayan CHP'li Engin Özkoç'a baytarı adres gösterdi

Hollywood yıldızlarına maske göndereceğini açıklayan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'a CHP'den tepki geldi. Sayan ise kendisini eleştiren CHP'li vekile baytarları adres gösterdi

A+A-

Erzurum Güncel- Türkiye koronavirüs salgını nedeniyle ABD'nin yardım talebini geri çevirmedi. Kovid-19 salgınından en çok etkilenen ülkelerin başında gelen ABD için Türkiye'nin gönderdiği tıbbi yardım uçağı ülkeye ulaştı.

Maske, siperlik, tulum ve dezenfektandan oluşan yardım kolileri Amerika Birleşik Devletleri'ne gönderildi. Türkiye'nin, koronavirüs ile mücadelede destek verdiği ülke sayısı 55'e yükseldi.

HOLLYWOOD'A DA YARDIM ELİ

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan da New York'ta yaşayan Hollywood yıldızlarının da aralarında bulunduğu 371 ünlü kişiye birer kutu maske ile mektup göndereceğini açıkladı.

ABD'nin New York kentinde yaşayan yıldız oyuncu ve başka ünlü kişilerin milyonlarca liralık servetlerine rağmen maske sıkıntısı yaşadığını belirten Sayan, "ABD Başkanı Donald Trump, New York valisi ve belediye başkanı ile kentteki ünlülere İngilizce ve Türkçe mektupların içerisinde bulunduğu birer kutu maskeyi posta yoluyla göndereceğiz." diye konuştu.

CHP'DEN GARİP TEPKİ

Ancak Sayan'ın bu girişimi CHP'de rahatsızlığa neden oldu! CHP Milletvekili Engin Özkoç, Sayan'ın basın toplantısı düzenleyerek duyurduğu yardım girişimi ve Türkiye'nin PR'ını yapma adımına itiraz etti.

Özkoç sosyal medyada, "İşleri güçleri şov, yalan dolan... Bunlara ancak çevrelerindeki birkaç saf inanır... Halk beş kuruşsuz, maskesiz sokakta feryat ediyor. Saray zibidileri şov yapıyor. Maskeniz düşene kadar peşinizdeyiz!" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Savcı Sayan'ın ise bu eleştiriye tepkisi çok ağır oldu. CHP'li vekili "baytarlara" havale eden Sayan, "Anlaşılan son yediği yumruklardan çok kötü etkilenmiş.. Muhatabım değilsin maske veya aşı ihtiyacin varsa talimat verdim belediyenin veterinerlik birimi seninle ilgilenecek... CHP’den ricam aşı bulununcaya kadar bu hastayı Adana sahra hastanesine bağlamaları.." diye yazdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.