1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Seda Sayan'dan Mehmet Ali Erbil'e şoke eden tecavüz suçlaması!
Seda Sayan'dan Mehmet Ali Erbil'e şoke eden tecavüz suçlaması!

Seda Sayan'dan Mehmet Ali Erbil'e şoke eden tecavüz suçlaması!

Seda Sayan, bir dönem yakın dostu olan Mehmet Ali Erbil hakkında tecavüz suçlamasında bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- Mehmet Ali Erbil'in sosyal medya hesabından kendisine yönelik sözlerine cevap veren Seda Sayan, ünlü şovmen hakkında çok ağır iddialar ortaya attı. Seda Sayan yaptığı paylaşımda, "Tuğba ile evli iken hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur" dedi. Mehmet Ali Erbil ise Seda Sayan'ın iddialarının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sosyal medya hesabından, rahatsızlığı boyunca kendisini arayıp sormayan Seda Sayan için yazdıklarına ünlü sunucu ve şarkıcı Seda Sayan'dan zehir zemberek bir cevap geldi.

SAYAN'I VEFASIZLIKLA SUÇLAMIŞTI

Uzun süre sağlık sorunları yaşadıktan sonra zor günleri geride bırakan Erbil, bu süreçte kendisini arayıp sormayan Sayan'ı vefasızlıkla suçladı. Erbil, "Seda Sayan iki senedir beni aramadı. Bir kez bile sağlık durumumu sormadı. Yakın arkadaşlarım beni yalnız bırakmadı, fakat Seda Sayan beni aramayı bırakın, menajerime bile sağlık durumumu sormadı. Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses başta olmak üzere yanımdan ayrılmadılar." dedi.

3105065_9549e74244ca961e670a317b62db0f25_640x640

Mehmet Ali Erbil, sonrasında da arkadaşı Tolga Yüce'nin paylaştığı "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hâlâ çalıştırıyorlar" sözünü Instagram'da paylaştı.

mehmet-ali-erbil3_2

Ünlü şovmenin açıklamaları karşısında sessizliğini bozan Sayan, "Allah ıslah etsin. Allah müstahakını versin. Keşke başına gelenlerden ders çıkarıp kirli ruhunun temizlenmesi için çaba sarf etseydi. Ama maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor." sözleriyle Erbil'e karşılık verdi.

"SESSİZ KALDIĞIM İÇİN GEÇMİŞİM KİRLİ"

Hızını alamayan Seda Sayan, kendisine "Geçmişi kirli" diyen Erbil'e şoke eden suçlamada bulundu. Sayan Instagram'dan yaptığı paylaşımda "Tuğba ile evli iken hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur" iddiasında bulundu.

t2

"DUA ET ÇOCUKLARININ HATIRINA..."

Daha sonra paylaşımını silen Sayan, yeni bir mesaj paylaştı. Sayan "Dua et çocuklarının hatırına. Allah'tan af dile benden değil" ifadelerini kullandı.

sd2

MEHMET ALİ ERBİL'DEN AÇIKLAMA

Seda Sayan'ın zehir zemberek sözlerine Erbil'den yanıt geldi. Instagram'dan açıklama yapan Mehmet Ali Erbil şunları söyledi:

"Ben Mehmet Ali Erbil; hepinizin bildiği tanıdığı. Evet sınırı aştım, hata yaptım, sitem edeyim derken kontrolü kaybettim. Üzgünüm, amacım kimsenin onuruna zarar vermek değildi, hele ki tarih kadar eski bir dosta karşı böyle bir niyetim asla olamaz. Ama sizler şunu da biliyorsunuz ki ben 2 yıldır ölümün kıyısında yaşıyorum; doktorlarım zaten tüm çevremi istemsiz hezeyanlarım olabileceği konusunda uyardılar. Şimdi soruyorum; ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı. Siz de sormadınız mı madem böyle bir şey vardı niye sustun diye? Herneyse; benim alnım ak ve kendi payıma düşeni yaptım. Herkes de kendine yakışanı yapsın"

erbil21

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.