1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Şeyma Subaşı'ndan arkadaşlarını kızdıracak açıklama
Şeyma Subaşı'ndan arkadaşlarını kızdıracak açıklama

Şeyma Subaşı'ndan arkadaşlarını kızdıracak açıklama

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse'nin doğum günü partisine katılan Şeyma Subaşı, muhabirlerin "Türk dostlarınızla mı yoksa yabancı dostlarınızla mı daha iyi anlaşıyorsunuz?" sorusuna verdiği cevapla Türk dostlarına gönderme yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel- Hazal Filiz Küçükköse'nin 28. yaş günü kutlamasına katılan Şeyma Subaşı, muhabirlerle sohbet ederken sık sık zaman geçirdiği yabancı dostlarına övgü yağdırırken Türk dostlarına da çok konuşulacak bir imada bulundu.

"YABANCI DOSTLARIM DEDİKODU YAPMIYOR"

Zemheri dizisinin başrol oyuncularından Hazal Filiz Küçükköse, yeni yaşını ünlü dostlarıyla kutladı. Ünlü akınının yaşandığı partiye katılanların arasında Şeyma Subaşı da yer aldı. Vaktinin büyük bir kısmını yurt dışındaki dostlarıyla geçiren Subaşı, Habertürk muhabirinin "Türk dostlarınızla mı yoksa yabancı dostlarınızla mı daha iyi anlaşıyorsunuz?" sorusuna "Yabancı arkadaşlarım ile daha iyi anlaşıyorum. Onlar daha pozitif ve daha samimi, güzel enerji veriyorlar. Dedikodu ve drama yapmıyorlar" şeklinde yanıt verdi.

seyma-subasi-yabanci-dostlarini-overken-turk-12921448_9005_m

ENERJİ SERUMU TAKTIRDI

Sosyal medya hesabını en aktif kullanan isimlerin başında gelen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımda bir sağlık merkezinde enerji serumu aldığını söyledi.

seyma-subasi-yabanci-dostlarini-overken-turk-12921448_3635_m

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.