1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şifo: Anlık hatalar bedel ödetebiliyor
Şifo: Anlık hatalar bedel ödetebiliyor

Şifo: Anlık hatalar bedel ödetebiliyor

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Sivas mağlubiyetiyle ilgili olarak, “Yediğimiz ilk gol duran top ki, biz buna çok çalışan ve çok önem veren bir takımız ama maç sırasında bazen anlık hatalar bedel ödetebiliyor. İkinci golde de bireysel hatamız var” dedi.

 

 

Kayserispor maçı öncesi çalışmalarını kendi tesislerinden sürdüren BB Erzurumspor’da sakat oyunculara Juju da eklendi. Sivas maçının ardından çekilen MR’ında omuzunda yırtık tespit edilen oyuncunun 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağını belirten Teknik Direktör Mehmet Özdilek, “Oltan’ın sıkıntısını biliyorsunuz o biraz uzun sürecek. Juju da olmayacak. Saduku bireysel çalışmalarla devam ediyor, onun da biraz daha zamana ihtiyacı var” diye konuştu.

 

 

“FUTBOL HATA OYUNU…”

 

İdmanın basına açık bölümünde gazetecilere açıklamalarda bulunan Özdilek, şunları söyledi.

 

“Geçen hafta kendi evimizde, kendi sahamızda kaybettik ama iyi bir oyunla kaybettik. O biraz bizi üzdü. Çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Diğer takımlar olduğu gibi biz de yüzde yüz hazır değiliz çok net söyleyeyim. Genel itibariyle ilk haftaya göre çok daha öne taşıdığımız veriler var. Bunlar bizim için gelecek adına çok sevindirici. Tabi futbol hata oyunu, futbolda bazen bir adım çok adımdır. Yediğimiz ilk gol duran top ki, biz buna çok çalışan ve çok önem veren bir takımız ama maç sırasında bazen anlık hatalar bedel ödetebiliyor. İkinci golde de biraz da bireysel hatamız var. Bunları geliştireceğiz, bunda bir sıkıntımız yok ama genel hatlarıyla, 90 dakikaya baktığımız zaman bu ligin en iyi takımlarından birine karşı oynadık ama rakibe çok fazla alan vermeden, pozisyon vermeden oynadığımız bir 90 dakika var. Bir duran top, bir bireysel hata maalesef bu ligde bunları minimize etmemiz gerekiyor. İki haftalık değerlendirmeye bakıldığında bu lig çok uzun bir maraton ama her geçen üstüne koyan iyi bir Erzurumspor var bunu daha da güçlendireceğiz.”

 

 

“BİR SANTRAFOR ALACAĞIZ…”

 

Transfer çalışmalarından da söz eden Özdilek, şöyle devam etti. “Bir santrafor alacağız, kaleci çalışmamız da var bunun haricinde kanat bulabilirsek almayı düşünüyoruz. 5’ine kadar daha zaman var belki bir, iki mevkide de alternatiflerimiz olabilir ama önceliklerimiz bu eksik olan mevkilerimizi bir an önce gidermek. İnşallah bu hafta ön taraftaki sorunumuzu çözmüş oluruz diye düşünüyorum” dedi.

 

 

“KAYSERİ’DEN MUTLU DÖNMEK İSTİYORUZ”

 

Cumartesi günü Kayserispor ile karşılacak olan takımda morallerin yüksek olduğunu da dile getiren teknik patron Özdilek, “Artık iç saha avantajı, dış saha dezavantajı kalmadı. Kayseri’den amacımız puan ya da puanlarla dönmek. Şu an takımın moral, motivasyon, iştahı çok yüksek seviyede ve İnşallah oradan arzu ettiğimiz neticeyi alıp Erzurum’a döneceğiz” diye konuştu.

 

Avrupa kupalarında mücadele edecek tüm takımlarımıza gönülden başarılar diliyorum.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.