1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Survivor'da kim elendi?
Survivor'da kim elendi?

Survivor'da kim elendi?

Survivor 2020 yarışmasında finale doğru gidildikçe heyecan artıyor. Survivor 2020'nin 16 Haziran Salı ekrana gelen son bölümünde ada konseyi heyecanı yaşandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Acun Ilıcalı'nın İstanbul'dan bağlandığı konseyde elemeye kalan 4 yarışmacının sms oy sonuçları açıklandı. Çeyrek final öncesinde adaya veda eden belli oldu. Kalan 8 yarışmacı ise bireysel oyunların yapılacağı çeyrek finale kaldı. Peki Survivor'dan kim elendi? İşte Survivor'dan elenen isim ve çeyrek finalistler.

Survivor 2020'de yeni dönemin başlayacağı ve 8 yarışmacının artık bireysel olarak mücadele edeceği çeyrek finaller öncesinde elenen son isim ada konseyinde belli oldu. Survivor'da bu haftaki sms oy sıralaması da açıklandı.

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da son defa mavi ve kırmızı takımlar arasında oynanan ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım kaybetmişti. Survivor konseyde ilk eleme adayı Ardahan olmuştu.

ardahan

İkinci oyunu da kaybeden mavi takımda, Elif daha önce çeyrek finali garantilediği için oylamaya gerek kalmadı. 4 aday elemeye çıkacağı için Ardahan'ın yanı sıra Yasin, Evrim ve Sercan da elemeye kalan isimler oldu.

konsey23

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da elemeye kalan Evrim, Yasin, Ardahan ve Sercan arasında geçtiğimiz günlerde sms oylaması yapıldı. Acun Ilıcalı, sms oylamasının sonucunu açıkladı. 4 isim arasından en yüksek oyu alan Yasin oldu ve adaylığı düştü.

eleme2

Evrim, Sercan ve Ardahan arasından en az oyu alan ismi Acun açıkladı. Sms sonuçlarına göre bu hafta elenen isim Ardahan oldu.

ardahan2

MAVİ TAKIM SMS SIRALAMASI NASIL OLDU?

Survivor'da 18. hafta sms oylaması sonuçları da açıklandı. İşte Survivor 2020'de 18. hafta mavi takım SMS sıralaması:

4 - Ardahan
3 - Evrim
2 - Sercan
1 - Yasin

SURVIVOR’DA ÇEYREK FİNALE KİMLER KALDI?

Survivor 2020'De çeyrek finale kalmayı garantileyen yarışmacılar belli oldu. İlk olarak geçen hafta yapılan sembol finalini kazanan Elif, Survivor’da çeyrek finale kalmayı başaran ilk yarışmacı olmuştu.

Son dokunulmazlık oyununu kazanan kırmızı takımın yarışmacıları Berkan, Barış, Nisa ve Cemal Can, bu hafta elenmekten kurtuldular ve böylece çeyrek finale kalmış oldular. Son bölümde ise mavi takımdaki sms oylamasının sonuçlarına göre Yasin, Evrim, Sercan da çeyrek finale kaldı.

Böylece çeyrek finale kalan Elif, Cemal Can, Berkan, Barış, Nisa, Yasin, Evrim ve Sercan bundan sonra bireysel olarak mücadele edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.