1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Türkcell Üniversite Öğrenci yada Mezun Tam Zamanlı Personel Alımı Yapıyor!
Türkcell Üniversite Öğrenci yada Mezun Tam Zamanlı Personel Alımı Yapıyor!

Türkcell Üniversite Öğrenci yada Mezun Tam Zamanlı Personel Alımı Yapıyor!

Türkcell genç yetenek 2020 ilanları açıklandı. Adayların Lisans son sınıfta yada yüksek lisans öğrencisi olması isteniliyor. Başvuru şartları neler? İşte detaylar..

A+A-

Erzurum Güncel- Türkcell genç yetenekler için yeni bir ilan açıkladı. Buna göre Üniversitelerin son sınıfında okuyan, yüksek lisans yapan ya da doktora öğrencisi konumunda bulunan adaylar arasından tecrübe şartı olmadan çok sayıda personel alımı yapacak.

GENÇ YETENEK 2020;

 

Adayların başvurularda yaş şartında 27 yaşını geçmemiş olması, diğer yandan tam zamanlı olarak çalıştırılacaklarından sürekli çalışma düşüncesinde olunmasını, teknoloji meraklısı olmasını istemektedir. İlanlarda ayrıca iş tecrübesi şartında da en fazla 2 yıl istemektedir. Son başvuru tarihi 29 Şubat 2020 olarak açıklandı. İstihdam edilecek iller ise şu şekilde olacak. İstanbul, Diyarbakır, Erzurum, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İzmir, Muğla, Trabzon illerinde görevlendirilecekler. 9 Ocak tarihinde açıklanan alımlara yoğun bir başvuru gerçekleştiği ifade ediliyor. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını 30 ocak 2020 tarihine kadar tamamlaması gerekmektedir. Başvuru yapmak için ilan detayları ise; //bit.ly/2RgJ2ye

 

TURKCELL İLANLARI;

Türkcell ülke genelinde istihdam edeceği personel kadrolarında çok sayıda ilanlar açıkladı. Türkcell iletişim hizmetleri A.Ş. 27 farklı kadroda alım yapacak Bu kadrolardan bazıları ise kurumsal ses ve kiralık hatlar operasyon, trafik analist, dijital channel traffic, senior e-commerce, kıdemli muhasebe uzmanı, veri tabanı ve işletim sistemi uzmanı sabit kurumsal ürün yöneticisi kadrolarında olacak. Bu alımlara başvurular kariyer portalları üzerinden yapılabilecek.

İŞİN OLSA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.