1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Ünlü Manken İnci Pars, Evli Olan KKTC Başbakanı'ndan Çocuk Bekliyor
Ünlü Manken İnci Pars, Evli Olan KKTC Başbakanı'ndan Çocuk Bekliyor

Ünlü Manken İnci Pars, Evli Olan KKTC Başbakanı'ndan Çocuk Bekliyor

Eşiyle boşanma arefesinde olan KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün'ün yeni aşkı ünlü manken ve oyuncu İnci Pars'ın 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

A+A-

Erzurum Güncel- Çapkınlıklarıyla ismi sık sık gündeme gelen KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün, 3 yıl önce Ankara'da evlendiği Turizm Bakanlığı Kültür Daire Başkanı Avukat Dilek Özgürgün'e, 'evlilik birliğindeki görev ve rolü yerine getirmediği' gerekçesiyle boşanma davası açtı. Dilek Özgürgün ise, 'kusurlu olmadığını' belirterek, Özgürgün'den 2.5 milyon lira tazminat istedi ve korumalarıyla iki kez evden atıldığını ileri sürdü.

"5 MİLYON DEĞERİNDE MALİKANE ALMIŞTIR"

Dilek Özgürgün'ün avukatı Boysan Boyra ise boşanma davası sürerken Hüseyin Özgürgün'ün, merhum sanatçı Kenan Pars'ın manken ve oyuncu torunu İnci Pars ile aşk yaşadığını belirterek, "Hüseyin Özgürgün, sevgilisi Pars'a üç katlı, tenis kortlu, sıcak/soğuk havuzlu ve etrafı kale gibi duvarlarla çevrili 5 milyon TL değerinde bir malikane almıştır. Bu da evlilik süresince evlilik görevini kimin yerine getirmediğini ortaya koymaktadır. Mahkemenin bu hususları dikkate alarak karar vereceğine inanıyoruz" dedi.


İNCİ PARS 5 AYLIK HAMİLE

Duruşma ileriki bir tarihe ertelenirken dün dava ile ilgili ilginç bir gelişme daha yaşandı. Bu defa İnci Pars'ın 5 aylık hamile olduğu iddia edildi. Hamileliğin ilerlemesiyle olayın ortaya çıktığı belirtilirken Dilek Özgürgün'ün avukatı bu iddiayı da mahkemeye taşıma kararı aldı.

İnci Pars'ın konuyla ilgili yapacağı açıklama merakla bekleniyor;

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.