1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Vali Memiş: Devlet kriz zamanında kendini gösterir
Vali Memiş: Devlet kriz zamanında kendini gösterir

Vali Memiş: Devlet kriz zamanında kendini gösterir

Erzurum valisi Okay Memiş, Korona Virüsü’nün yayılmaya başladığı İran’dan Türkiye’ye getirilen Türk vatandaşları için Şehir Hastanesi’nde 500 yatak hazırlandığını açıkladı.

A+A-

Erzurum Güncel-  Vali Okay Memiş, yerinde inceledi. 

Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi’ne giden Vali Memiş, Sağlık İl Müdürü Dr. Gürsel Bedir, Başhekim Dr. Mahmut Avcı ve diğer yetkililerle bir araya geldi. 

 

 

Son durum hakkında bilgi alan Vali Memiş, “Korona virüsüne karşı devletimiz bir takım tedbirler almakta. Bunlardan bir tanesi de bölgemizi yakından ilgilendiriyor. İran’da virüsün ortaya çıkmasından sonra biz de tedbir aldık. Erzurum bir bölge merkezi. 1500 yatak kapasiteli şehir hastanesi de Türkiye’nin en iyi hastanelerinden bir tanesi. İnşaatı bitti ve açılmaya hazır. Muhtemel senaryolardan biri de İran’da yaşayan Türk vatandaşlarımızın Erzurum’a getirilmesi oldu. Biz de bu noktada tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Sağlık çalışanlarımızla bir toplantı gerçekleştirdik. Gelmeleri halinde daha izole bir yer olan Şehir Hastanesi’nde müşahede altında olacaklar. Devlet kriz zamanında kendini gösterir. Önemli olan bu gibi durumlarda krizi yönetebilmektir. Bu sağlık hizmetini hep beraber vereceğiz” dedi.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum