1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ve kritik görüşme sona erdi!
Ve kritik görüşme sona erdi!

Ve kritik görüşme sona erdi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, koalisyon görüşmeleri kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüşmesi sona erdi. 4 saat 20 dakika süren görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'ne geçti.

A+A-

Erzurum Güncel- Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, koalisyon görüşmeleri kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüşmesi sona erdi. 4 saat 20 dakika süren görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'ne geçti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun saat 18:00 de başlayan görüşmesi sona erdi.Görüşme 4 saat 20 dakika sürdü.Koalisyon görüşmesinin ardından ilk açıklamayı CHP sözcüsü Haluk Koç saat 23:00'te CHP merkezinde açıklama yapacak.Kültür Bakanı ömer çelik ise Başbakanlık'ta konuşacak.

Hükümet kurma süreci kapsamında, AK Parti genel başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında gerçekleşen görüşme sona erdi.Başbakanlık Resmi Konutu'ndaki görüşme, yaklaşık 4 saat 20 dakika sürdü.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçimden 63 gün sonra, Başbakanlık Konutu'nda bir araya geldi.

 



Toplantıya, Kültür ve Turizm Bakanı ömer çelik ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç da katıldı

 

İki lider, ilk görüşmenin ardından yemeğe geçti. Yemekte bamya çorbası, zeytinyağlı tabağı, salata ve ızgara ile dondurmalı ve böğürtlenli kek olduğu öğrenildi.

 



5 FARKLI OTURUMDA 35 SAATLİK GöRüŞME

Başbakan Davutoğlu’nun seçimden 36 gün sonra CHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmesiyle başlayan koalisyon görüşmeleri süreci, iki parti heyetinin 5 farklı oturumda 35 saat süren “İstikşafi” görüşmeleri ile devam etmişti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.