1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Yok böyle maaş!...
Yok böyle maaş!...

Yok böyle maaş!...

Ünlü televizyoncu Erzurumlu Acun Ilıcalı’nın Show TV ile 1 yıllığına 155 milyon TL’ye anlaştığı öne sürüldü

A+A-

Erzurum Güncel-

Birçok tv kanalının transfer etmek için peşinden koştuğu Acun Ilıcalı son kararını verdi. Show TV’de kalan ünlü televizyoncunun bu kararında kendisine sunulan rekor maaşın etkisi olduğu iddia edildi. Ucankus isimli internet sitesinin haberine göre Show Tv’de 3 program hazırlayacak olan Ilıcalı’ya bunun karşılığında aylık 9 milyon dolar(15 milyon 400 bin TL) ödenecek. Yani program başına 750 bin dolar (1 milyon 284 bin TL) kazanacak. Anlaşması 10 ay üzerinden yapılan Ilıcalı’ya tatil dönemi olan Temmuz-Ağustos aylarında herhangi bir ödeme yapılmayacak. Buna göre Ilıcalı’nın yıllık kazancı 90 milyon doları(155 milyon TL) bulacak.

Şeyma'nın özel pozları internette
Foto galeri için tıklayın


Bu iddia Acun Ilıcalı’ya konuk olarak katıldığı ‘Duymayan Kalmasın’ programında soruldu. Ilıcalı “Parayla bir insanın başarısını ölçmemek gerekir. Her sektörde hak ettiği halde kazanamayan ve hak etmediği halde kazanan insanlar vardır. Ve her sektörün ekonomisi başkadır. Allah’ın bize bir lütfu diyelim. Bizim sektörde asıl önemli olan bir insanı kaç kişinin seyrettiğidir. Beni üzen şeyler hak eden insanların hak ettikleri parayı kazanamadıkları durumlar. Bir gün insanların dönüpte bana bakıp ne çok para kazanıyor demesini istemem” sözleriyle aylık kazancının 9 milyon dolar olduğunu doğruladı.

Şeyma’nın özel pozları internette..

Acun Ilıcalı ile birlikte olduğu iddia edilen Şeyma Subaşı’nın bikinili fotoğrafları internete düştü. Sacitaslan.com’da yayınlanan fotoğraflarda Subaşı farklı bikinilerle pozları yer alıyor.

Subaşı’nın bikini bölgesindeki dövmesi de gözlerden kaçmıyor.

Bu özel pozların internete nasıl düştüğü ise merak konusu oldu
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.