1. HABERLER

  2. DOĞU ANADOLU

  3. Yolcu otobüsü ve minibüs kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı
Yolcu otobüsü ve minibüs kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Yolcu otobüsü ve minibüs kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Ağrı - İstanbul seferini yapan yolcu otobüsü ile bir minibüs Amasya Suluova'da kafa kafaya çarpıştı. Minibüsün sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken minibüsün ters şeritte ilerlediği belirtildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Amasya'nın Suluova ilçesinde yolcu otobüsü ile minibüsün çarpışması sonucu bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Ağrı-İstanbul seferini yapan Mustafa Doğan (52) idaresindeki Ağrı Köse Dağı firmasına ait yolcu otobüsü, Ahmet Gümüş'ün kullandığı minibüsle otogar mevkisinde çarpıştı.

18-02/15/27.jpg

Kazada, ters şeritte ilerlediği belirtilen minibüsün sürücüsü Ahmet Gümüş, olay yerinde hayatını kaybetti. Otobüs şoförü Mustafa Doğan ile bu araçtaki kişilerden Nihat Ibık, Şafak Işık ve Fehmi Çelik ise yaralandı.Yaralılar sağlık ekiplerince Suluova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Otobüsteki diğer yolcular ise başka bir araçla İstanbul'a gönderildi. 1 ölü, 4 yaralı Kısa süre trafiğe kapatılan yol, kazaya karışan araçların kaldırılması ve temizlik çalışmasının ardından tekrar ulaşıma açıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.