1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Partililer Palandöken'de buluştu
AK Partililer Palandöken'de buluştu

AK Partililer Palandöken'de buluştu

İçişleri Eski Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, MKYK Üyesi Fevzi Polat ve Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar İl Gençlik Kolları Teşkilatı’nın düzenlediği etkinlikte gençlerin kızak keyfine ortak oldular.

A+A-

Erzurum Güncel- AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Teşkilatı, Palandöken Kayak Merkezi’nde düzenlediği kızak etkinliğinde gençlerle buluştu. Renkli görüntülere sahne olan etkinliğe İçişleri Eski Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, MKYK Üyesi Fevzi Polat, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Kayak etkinliği sonrasında, mangal başında gençlerle bir araya gelen Altınok , “Evlatlarımızın umut ve heyecanı bize de yüksek enerji oldu” dedi.

Etkinliğe ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Milletvekili Altınok, “AK Gençlikle Palandöken’de Kayak Sezonunu açtık… Dünyanın Kış Turizm’in cazibe merkezi konumunda olan Palandöken Kayak Merkezi’nde, Erzurum AK Gençliğimizin düzenlediği etkinlikte MKYK Üyemiz Fevzi Polat ve İl Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte bir araya geldik. Geleceğimizin umudu, gözbebeğimiz evlatlarımızla kayak etkinliği sonrasında, mangal başında hazırlanan ikramları yiyip, sohbet ettik. Evlatlarımızın umut ve heyecanı bize de yüksek enerji oldu. Bizleri gençlerimizle bir araya getirip, organizasyonda emeği geçen Gençlik Kolları İl Başkanımız Gökberk Kocaaliler ve yönetimine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. 

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.