1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. AK Parti'ye Erzurum dopingi
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

AK Parti'ye Erzurum dopingi

A+A-

İlk gün gibi

Kurulduğu 2002 yılından buyana, girdiği her seçimde AK Parti'ye en yüksek oyu veren Erzurum, bu kesintisiz desteğini 24 Haziran erken seçimlerinde de tekrarlayacağını gösterdi. Cumartesi günü İstasyon Meydanı'nı dolduran on binler, Ramazana, sıcağa ve saatler süren bekleyişe rağmen en küçük bir yılgınlık göstermeden, hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, hem de AK Parti'nin arkasında durduğunu haykırdı. AK Parti, seçimin ilk mitinginin Erzurum'da olmasının derin manaları olduğunu söylüyor.

Şok üstüne şok yaşadılar 

Seçim kararı alındıktan itibaren sosyal medya başta olmak üzere, yurtiçinde ve yurtdışındaki  çeşitli mecralarda, Türkiye aleyhine  akıl almaz saldırılarda bulunan FETÖ ve PKK, 15 Temmuz kalkışmasında elde edemedikleri sonuç için şimdi de umutlarını 24 Haziran'a bağladı. "Sabredin, az kaldı. Uzun adam 24 Haziran'da gidecek!" türünden ifadelerle, militanlarına moral vermeye çalışan, bölücü örgütler, AK Parti'nin Erzurum mitingi karşısında adeta betona çakıldılar.

On binler ayaktaydı

1919'da Cumhuriyete giden yolun geçtiği Erzurum, 2018'de de  Cumhur İttifakı'na verdiği destekle  ülkenin gündemine oturdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması  meydanı dolduran on binleri coştururken, bu heyecan Batı medyasının da dikkatini çekti. Yurt dışındaki  bölücü çevrelerin her türlü karalama propagandasına karşın Erzurum mitingini izlemeye gelen yabancı gazeteciler, merkezlerine "AK Parti, MHP ve BBP Erzurum'da kenetlendi" şeklinde haber geçtiler.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum