1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ali Koç siyasete girecek iddiası: AK Parti’ye mi CHP’ye mi katılacak?
Ali Koç siyasete girecek iddiası: AK Parti’ye mi CHP’ye mi katılacak?

Ali Koç siyasete girecek iddiası: AK Parti’ye mi CHP’ye mi katılacak?

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç geçtiğimiz gün gündeme bomba gibi düşen bazı açıklamalarda bulunmuştu. Ali Koç’un açıklamaların ardından siyasete gireceği iddia edildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Fenerbahçe hafta sonu Adana Demirspor ile berabere kaldı. Maç sonrası karşılaşmadan çok hakemin verdiği skandal kararlar konuşuldu. Spor camiasında ortalık biranda yangın yerine dönerken Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un neler söyleyeceği merak konusu olmuştu.

Ali Koç beklenen açıklamayı Olağanüstü toplanan Yüksek Divan Kurulu toplantısında gerçekleştirdi. Koç’un sitem dolu sözleri arasından en çok “"2011'den beri doymadılar. Hiçbir devlet, hükümet, siyaset 'Bunu nasıl gidereceğiz' demiyorsa, bunlar da işin içindedir" ifadeleri dikkat çekti. Bu cümlelerin ardından Ali Koç salondakiler tarafından ayakta alkışlanırken sosyal medyada Ali Koç’un siyasete hazırlandığı öne sürüldü.

HANGİ PARTİYE ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol programında sunucu Ertem Şener’in Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’ın siyasi kimliğinin olması ve Ali Koç’u da siyasete çekmek istediği düşüncelerinin bu iddiaları ortaya çıkardığını söylemesi üzerine Sinan Engin “Diyelim ki siyasete girecek ama hangi partiye girecek. Onu bilelim biz hangi partiye çekmeye çalışıyorlar” ifadesini kullandı. 

SİYASETLE ALAKASI YOK

Bu iddia masaya yatırılırken program yorumcularından Sinan Engin böyle bir durumun söz konusu olmayacağını belirtti. Sinan Engin konuşmasında “Ben tanırım Koç ailesini. Ali Koç’un merhum abisi arkadaşımızdı bizim. Kendisiyle haftada bir yemekler yer sohbet ederdik. Ben ağzından siyasete dair en ufak bir şey duymadım. Ali Başkanla da ortak arkadaşlarımız da vardır. Siyasetle hiçbir alakası olmaz” diye konuştu.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.