1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da yarın okullar tatil mi?
Erzurum'da yarın okullar tatil mi?

Erzurum'da yarın okullar tatil mi?

Erzurum'da yarın okullar tatil mi? 6 Şubat Pazartesi Erzurum'da okullar tatil mi edildi, ders var mı?

A+A-

Erzurum Güncel- Kar yağışı uyarısı verilen bir il de Erzurum oldu. Hal böyleyken "Pazartesi Okullar tatil mi edildi?" sorusu özellikle öğrenci ve velilerce yanıt arıyor. Meteoroloji hava durumu tahminlerine göre; Bugün çok bulutlu geçecek olan Erzurum'da öğle saatlerinden itibaren aralıklı kar yağışı beklendiği kaydedildi. Peki, Pazartesi günü 6 Şubat 2023 Erzurum'da okullar tatil mi edildi, valilikten kar tatili açıklaması geldi mi? İşte Erzurum'da okullar tatil mi sorusunun yanıtına dair gelişmeler.

Hava durumu uyarıları peş peşe gelmeye devam ediyor. Bu nedenle kar yağışlı illerde gözler "Pazartesi okullar tatil mi?" sorusuna çevrildi. Bilindiği üzere Pazartesi normal şartlarda okullardaki sömestr tatili sona eriyordu. Düşen sıcaklıklarla beraber Meteoroloji bugün öğle saatlerinden sonra şehrin kar yağışının etkisinde olacağını kaydetti. Valiliklerden kar tatili açıklamaları bekleniyor. Peki, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü okullar tatil mi, kar tatili açıklaması geldi mi? İşte Erzurum'da okullara kar tatili konusunda gelişmeler.

ERZURUM'DA PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ?

Konuyla ilgili henüz bir valilik açıklaması bulunmuyor. Gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun güneyi, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Eskişehir, Sivas ve Giresun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak; iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların, Güneydoğu Anadolu bölgesi, Şırnak ve Hakkâri çevreleri ile Antalya'nın doğu ilçelerinde kuvvetli ve yoğun olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ riski bulunmaktadır.

SABAH

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.