1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Arda Güler ile Ancelotti arasında yaşanan diyalog sosyal medyada gündem oldu!
Arda Güler ile Ancelotti arasında yaşanan diyalog sosyal medyada gündem oldu!

Arda Güler ile Ancelotti arasında yaşanan diyalog sosyal medyada gündem oldu!

Yaşadığı sakatlık nedeniyle Real Madrid'in maçlarında forma giyemeyen Arda Güler'in Ancelotti ile yaptığı mini toplantı sosyal medyada gündem oldu. İki gün sonra Barcelona ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek Real Madrid'de, Arda Güler'in oynayıp oy

A+A-

Erzurum Güncel- Real Madrid'de henüz forma şansı bulamayan Arda Güler'in ne zaman kadroda olacağıyla ilgili teknik direktör Ancelotti'den çok net ifadeler kullanmıştı.

"ÇOK YAKINDA ARAMIZDA OLACAK VE ONU SAHADA GÖRECEKSİNİZ"

Screenshot_1

Arda Güler ile ilgili de konuşan Ancelotti, "Arda'nın geçtiğimiz hafta ufak bir sakatlığı vardı. Antrenmanlarda çok iyi çalışıyor. Kendisine vereceğim şansı bekleyip en iyisini sahaya ortaya koymak zorunda. Çok yakında aramızda olacak ve onu sahada göreceksiniz." ifadelerini kullanmıştı.

ARDA GÜLER İLE TOPLANTI YAPTI

Screenshot_2

Barcelona maçı öncesi Arda Güler ile antrenman içinde mini bir toplantı yapan Ancelotti'nin o anları sosyal medyada gündem oldu. Genç oyuncunun sağlık durumunu soran tecrübeli çalıştırıcı, Barcelona maçında oynayıp oynamayacağını öğrenmek istedi. Ayağında hala ağrı hissettiğini söyleyen Arda Güler net bilgiyi yarın vereceğini ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.