1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Arda Güler İspanyolları saha dışında da şaşırtmaya devam ediyor!
Arda Güler İspanyolları saha dışında da şaşırtmaya devam ediyor!

Arda Güler İspanyolları saha dışında da şaşırtmaya devam ediyor!

Real Madrid'e transfer olan Arda Güler gittiği günden bu yana beklediği forma şansını bulamazken saha dışında da gündemden düşmüyor. Arda Güler'in sosyal medyadaki sevenleri La Liga devini de şaşırtmaya devam ediyor. İşte detaylar...

A+A-

Erzurum Güncel- Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, istediği süreyi alamamasıyla gündeme gelirken, saha dışında da gündem olmayı sürdürüyor.

Yıldız futbolcu şu ana kadar takımda yeterince süre almamış olsa da kulübün sosyal medyasında büyük bir fark yaratmayı başardı. Arda Güler'in yer aldığı paylaşımlar diğer paylaşımlara göre çok daha fazla etkileşim aldı.

TAKIMIN EN POPÜLERİ

TAKIMIN EN POPÜLERİ

İspanyol devinin sosyal medya hesaplarında gerçekleştirilen paylaşımlarda en popüler isimlerden birinin Arda Güler olduğu görülüyor. Maç günleri yıldızı parlayan bir oyuncu, genç futbolcuyu geride bırakabiliyor ancak hafta arası paylaşımlarında birçok kez Türk futbolcu ilgi odağında oluyor.

TÜRK İSTİLASI

TÜRK İSTİLASI

Çoğu zaman en çok etkileşim toplayan yayınlar, Arda Güler'in yer aldığı paylaşımlar oluyor. Eflatun-beyazlı ekibin hesaplarında hemen her gün bir Arda Güler paylaşımı yapılmasına özen gösteriliyor. Özellikle Türkiye'den bu paylaşımlara büyük ilgi gösteriliyor.

3 MİLYONUN ÜZERİNDE

3 MİLYONUN ÜZERİNDE

Real Madrid’in Instagram hesabında 27 Ocak’ta Arda Güler'in ilk maçına çıktıktan sonraki konuşma videosu tam 1.5 milyon beğeniye ulaştı. Kapağında Arda Güler’in yer aldığı takımda ilk kupasını kazanan futbolcular paylaşımı da 3 milyonun üzerinde beğeni toplamıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.