1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Passolig kartları Palandöken ve Yakutiye Kaymakam'ından
Passolig kartları Palandöken ve Yakutiye Kaymakam'ından

Passolig kartları Palandöken ve Yakutiye Kaymakam'ından

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi himayesinde, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım ve Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan, ilçelerinde bulunan dar gelirli gençlerin sosyalleşmesi ve sınav stresinden uzaklaşmaları için Mavi-beyazlı kulübün maçlarına götürme kararı

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor Kulübüne Palandöken Kaymakamlığı ve Yakutiye Kaymakamlığından örnek bir destek geldi. Her iki kaymakamlık Vali Mustafa Çiftçi öncülüğünde ilçelerinde yer alan maddi durumu iyi olmayan dezavantajlı gençlerin sosyalleşmesi ve sınav stresinden uzaklaşmalı için Erzurumspor maçlarına götürme kararı aldı. Palandöken İlçe Kaymakamı Uğur Tutkan ile Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım’ın destekleriyle Erzurumspor’un iç saha maçlarına her iki ilçeden 200 genç götürülerek hem sosyalleşmeleri ve sınav stresinden uzaklaşmaları sağlanacak.

Tutkan ve Kaldırım sayesinde maç izleyecekler

Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde maddi durumu iyi olmayan gençlerin proje ile hem Erzurumspor’a tribün desteği vermesi sağlanacak hem de gençler sınav stresinden uzaklaştırılmış olacak.

Vali Mustafa Çiftçi gibi Dadaşların iç saha maçlarını kaçırmamaya çalışan Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan ile Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım,  her hafta 200 taraftarı maça götürerek Mavi-beyazlı takıma gençlerin tribün desteği vermelerini sağlayacak.

Projenin startı Erzurum-Adana maçını verildi

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin himayesinde, Yakutiye Kaymakamı Uğur Tutkan  ve Palandöken Kaymakamı Tuncay Kaldırım’ın destekleriyle lise öğrencileri ilk olarak Dadaşların, Adanaspor ile oynadığı müsabakada tribünlerde yer almıştı. Proje kapsamına 150 genç,  Vali Mustafa Çiftçi, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım ile Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan’la birlikte Erzurumsporlular grubunun yer aldığı Kuzey Kale arkasında karşılaşmayı izledi.

Dal’dan teşekkür

Vali Mustafa Çiftçi’nin himayesinde, Yakutiye Kaymakamı Uğur Tutkan  ve Palandöken Kaymakamı Tuncay Kaldırım’ın destekleriyle hayatiyete geçen projeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, Vali Mustafa Çiftçi, Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan ve  Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım’a teşekkür etti.

Bu arada Erzurumspor-Adanaspor maçını taraftarların arasında izleyen ünlü dizi ve sinema oyuncusu Haci Ali Konuk, Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan’ın yakın ilgisi ile karşılaştı.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.