1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. Asrın ihanetinde ürperten gerçek
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

Asrın ihanetinde ürperten gerçek

A+A-

15 Temmuz kanlı darbe girişiminden sonra, on binlerce FETÖ'cünün tutuklanmasına ve on binlercesinin de kamudan uzaklaştırılmasına rağmen MİT'in yaptığı çalışma ile kan doldurucu gerçeklere ulaşıldı.

At at bitmiyor!

Son yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname ile binlerce FETÖ'cü emniyet mensubu meslekten ihraç edilirken, Emniyet içerisinde hala binlerce daha kripto polisin bulunduğu ancak bu kişilerin de tek tek saptanarak kanlı örgütle ilişkileri ortaya çıkarıldı.

Kesin temizlik yapılacak!

Benzer durumun Türk Silahlı Kuvvetleri için de geçerli! MİT tarafından uzun süreden beri büyük bir titizlikle yürütülen çalışmanın sonucuna göre, Silahlı Kuvvetleri'nde de kendini saklamayı başarmış, çeşitli rütbelerde çok sayıda örgüt üyesinin bulunduğu anlaşıldı. 

Ne pahasına olursa olsun, devletin FETÖ ile mücadelede taviz vermeyeceği hatırlatın raporda, yargı, ordu ve emniyet gibi kritik merkezler olmak üzere, kamuya sızmayı başarmış tüm FETÖ'cülerin ayıklanacağı bildirildi.

Uyutulan hücreler tespit edildi!

Türkiye'nin yanı sıra toplam 179 ülkede "eğitim hizmetleri" başlığı altında CIA'nın bir kolu olarak örgütlenen FETÖ, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminden sonra hayati derecede darbe yedi ve örgütün şifresi önemli ölçüde çözüldü. Ancak bu gelişme, FETÖ'nün tümüyle bittiği ya da dağıtıldığı anlamına gelmiyor. Çünkü, örgütün uykuda olan ve zamanı geldiğinde verilecek görevi yapmak için harekete geçecek hücrelerinin olduğu artık bilinen bir gerçek.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.