1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aybaba’dan Açık Kapı
Aybaba’dan Açık Kapı

Aybaba’dan Açık Kapı

BB Erzurumspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Tecrübeli teknik adam Samet Aybaba’nın Mavi-beyazlı ekipten süre istedi. Listede yer alan isimlerden Ünal Karaman ile Ertuğrul Sağlam’ın, Dadaşların teklifinden onur duyduklarını ancak 1. Ligde çalışmayacaklarını söyledikleri öğrenildi.

Nurullah PALA/PUSULA

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da Erkan Sözeri’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı merak konusu oldu.

Dadaşlarda, ismi geçen teknik adamlardan Samet Aybaba’nın yönetimden süre istediği öğrenilirken, Ertuğrul Sağlam ve Ünal Karaman ise mazeret bildirerek teklife ‘hayır’ dedi.

Aybaba açık kapı bıraktı

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor’u şampiyon yaparak Süper Lige çıkaran Samet Aybaba, BB Erzurumspor’un kendisine yaptığı teklik karşısında açık kapı bıraktı. Deneyimli teknik adamın Mavi-beyazlı yönetiminden süre istediği ve bir iki gün düşündükten sonra kararını vereceğini ilettiği öğrenildi.

66 yaşındaki teknik adam, bu sezon Adana Demirspor’da özellikle Mario Balotelli ile yaşadığı problemler ile gündeme gelmiş ve görevini bırakmıştı.

Sağlam ve Karaman olmadı

Dadaşların teklif götürdüğü isimlerden Ertuğrul Sağlam’ın 1. Lige takım çalıştırmayacağı kararını aldığı için teklife ‘Hayır’ dediği öğrenildi.

Mavi-beyazlı kulübün teklif götürdüğü isimlerden Ünal Karaman’ın da mazeret bildirerek görevi kabul edemeyeceğini ilettiği öğrenildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.