1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Bayrak As Türkiye! Bayraksız Ev Bayraksız Sokak Kalmasın!
Bayrak As Türkiye! Bayraksız Ev Bayraksız Sokak Kalmasın!

Bayrak As Türkiye! Bayraksız Ev Bayraksız Sokak Kalmasın!

Türkiye Cumhuriyeti 100. Yılını Pazar günü kutlayacak. İktidar kutlamalara yeterli ilgiyi göstermese de sokakta heyecan yükseliyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Türk insanı cumhuriyetine ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e sahip çıkıyor. İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah Programı ve Halktv.com.tr aracılığı ile bir kampanya başlatıyoruz. Çağrımız Hepinize: Bayrak As Türkiyem. Fotoğrafları gönderin yayınlayalım

"Bayraksız ev, bayraksız sokak kalmasın"

Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Cumhuriyetimiz Pazar Günü 100 yaşına basıyor. Cumhuriyet Türkiyesinde yaşadığımız için mutluyuz, gururluyuz, emeği geçenlere minnetle doluyuz.

100. yıl kutlamaları için iktidar ve resmi kurumlar mesafeli davransa da halkımız Türkiye Cumhuriyetine büyük bir coşku ile sahip çıkıyor.

bayrak1.webp

Halk TV olarak cumhuriyetimize sahip çıktığımızı gösterelim. Türkiye'nin caddeleri, sokaklarını menekşe tarlasına çevirelim. Evlerimize, balkonlarımıza bayraklarımızı asalım. Pencerelerimizi Atatürk posterleri ile süsleyelim.

Bayraklarınızı asarken, apartmanlarınızı, evlerinizi, sokaklarınız, caddelerinizi görüntüleyin. İsmail Küçükkaya ve halktv.com.tr ile paylaşın, yayınlayalım.

Haydi Türkiye Bayrak As...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.