1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı için yaptığı başvuruya ne oldu?
Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı için yaptığı başvuruya ne oldu?

Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı için yaptığı başvuruya ne oldu?

Beşiktaş'ın Trabzonspor maçında kural hatası yapıldığı iddiasıyla maç tekrarı için yaptığı başvurunun geri çekildiği iddia edildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Ali Koç, dün düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı için yaptığı başvuruyla ilgilenilmediğini ancak, TFF'nin Trabzonspor'un şampiyonluğunun tam 5 dakika sonra kutlamasını eleştirmişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün yaptığı basın toplantısında Fenerbahçe'nin olduğu kadar Beşiktaş'ın da haklarını koruması dikkatlerden kaçmadı.

"HANGİ BABAYİĞİT BUNU TRABZONSPOR'A UYGULAYABİLİR"

111

Ali Koç, "Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı için başvurusu var. Beşiktaş'ın başvurusu sonuçlanmadan, o geceki maçla ilgili temsilci raporlarına bakılmadan, yangından maç kaçırır gibi, TFF'den maç bittikten tam 5 dakika sonra 22:40'ta kutlama mesajı atıyor” dedi. ”Beşiktaş-Galatasaray maçında hakem karşılaşmayı tatil etti. Hükmen mağlubiyet verdi. Sahaları 4 maç kapandı. Hangi Babayiğit bunu Trabzonspor'a uygulayabilir” ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞLILAR TEPKİ GÖSTERDİ

ahmet_nur_cebi_1c37a_800-1651666632

Koç’un yaptığı bu açıklama Beşiktaş camiasında da ses getirdi. Siyah-beyazlı camianın önde gelen isimleri Ahmet Nur Çebi’nin üzerinde durmadığı bu konuların Ali Koç tarafından savunulmasına tepki gösterdi.

BAŞVURU GERİ ÇEKİLDİ!

f677ef8234074764aeb2717a9389bab8

Bu arada camiada sürpriz bir iddia gündeme geldi. O iddiaya göre Beşiktaş, Trabzonspor maçında kural hatası olduğuna dair önce başvuru yaptı, sonra da başvuruyu çekti. Herhangi bir başvuru olmadığı için TFF’den bugüne kadar bir açıklama gelmedi. Yine herhangi bir başvuru olmadığı için Trabzonspor’un şampiyonluğu kutlandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.