1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bilazer: Kazanırsak çok şey değişir!
Bilazer: Kazanırsak çok şey değişir!

Bilazer: Kazanırsak çok şey değişir!

Gençlerbirliği maçının hem rakip hem de kendileri için dönüm noktası olduğunu belirten Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, sakat ve eksiklere rağmen zorlu 90 dakikadan zaferle çıkmaları halinde bazı şeylerin Erzurumspor lehine döneceğini söyledi.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Ligin 17. Haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ne konuk olacak Erzurumspor’da hazırlıklar devam ediyor.

Kendi tesislerinde Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ve yardımcıları yönetiminde zorlu doksan dakikaya bilenen Mavi-beyazlılarda Teknik Patron Muzaffer Bilazer, Pazar günü kendilerini zor bir mücadelenin beklediğini ifade ederek, “Onlar içinde bizim içinde dönüm maçı. Gençlerbirliği büyük bir olasılıkla devre arası transferi açacak. Transfer yapacak onun için bizim maçtan alacakları bir üç puan onların kıpırdanmasına vesile olacak. Biz Erzurumspor olarak buna müsaade etmeyeceğiz. Kazanarak işi kendi lehimize çevirmek ve rakiple aramızdaki mesafeyi açmak istiyoruz. Her iki takım içinde hayati önem taşıyan bir maçtan biz galip çıkmak istiyoruz. Cezalı ve sakatlıklara rağmen başkentten zaferle dönebilirsek, bizim için çok değerli ve  anlamlı üç puan olacak” dedi.

Hazırlıklar tam gaz

Mavi-beyazlılarda Gençlerbirliği hazırlıkları kulüp tesislerinde sürerken Herolind Shala dünkü antrenmana katılmadı. Kosovalı oyuncunun bugün antrenmana çıkması bekleniyor. Shala’nın başkente götürülüp götürülmeyeceği Cuma günü belli olacak. Sakarya maçında sakatlanan Cengizhan Bayrak da dünkü antrenmana katılmadı. Genç sol bekin oynayıp oynamayacağı henüz netlik kazanmadı. Batuhan Artarslan ve Furkan Özhan’ın durumları da maçtan önce belli olacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.