1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bir yanı Dadaş bir yanı Çotanak
Bir yanı Dadaş bir yanı Çotanak

Bir yanı Dadaş bir yanı Çotanak

Alt yapısından yetiştiği ve kaptanlığını yaptığı şampiyonluk sevinci yaşadığı Giresunspor’a destek verenlerden biri de Erzurumspor’un golcüsü Eren Tozlu oldu. Tecrübeli yıldız, Yeşil-beyazlı kulübe alacağı olan 220.000 TL’yi bağışladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumspor’un golcüsü Eren Tozlu, zor günler geçiren memleketinin takımı Giresunspor’a el uzatan isimlerden biri oldu.

Attığı gollerle Erzurumspor’u sırtlayan isimlerden biri olan Eren Tozlu, alt yapısından yetiştiği kaptanlığını yaptığı ve şampiyonluk sevincini yaşadığı Giresunspor’un zor günler geçirmesine gönlü razı olmayan isimlerden biri olan Eren Tozlu, memleketinin takımına 220.000 TL bağışta bulundu.

Alacağı 220.000 TL’yi bağışladı

Eren Tozlu’nun memleketinin takımına olan jesti, Giresun medyasında da geniş yankı buldu. Giresun, gazeteleri Erzurumspor’un golcüsüne övgüler yağdırdı.

Giresunspor cephesinden yapılan paylaşımlarda, “Bize şampiyonluklar yaşatan Giresunlu efsane oyuncumuz Eren Tozlu kampanyaya kulübümüzün ona borcu olan 220.000 TL  parasını bağışladı!. Bunlar kral hareketler bu borçlardan dolayı sıkıntılar çekiyoruz!. Giresun’un evladına bu yakışırdı!. Keşke seni asla kaybetmeseydik kaptan!.” gibi yorumlarda  bulundular.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.