1. HABERLER

  2. BODRUM

  3. Bodrum'da su isale hattı patlamaları bıktırdı
Bodrum'da su isale hattı patlamaları bıktırdı

Bodrum'da su isale hattı patlamaları bıktırdı

Bodrum'da DSİ tarafından yapılan su isale hattında sık sık meydana gelen patlamalar vatandaşların tepkisine neden oluyor. Su isale hattı bu kez turistik Yahşi Mahallesi'nde patladı, ev ve işyerleri su altında kaldı. Caddenin ortasında göçük oluştu.

A+A-

Erzurum Güncel- Muğla'nın Bodrum ilçesinde DSİ tarafından yapılan su isale hattında sık sık meydana gelen patlamalar bölge halkını bezdirdi. 

Su isale hattı bu kez turistik Yahşi Mahallesi Kargı Caddesi’ndeki 50. Yıl Sitesi’nin önünde patladı. Su isale hattının patlaması ile caddede iki metre derinliğinde, 3 metre genişliğinde geniş göçük oluştu. Cadde güvenlik önlemleri alınarak trafiğe kapatılırken akan tonlarca su bazı ev ve işyerlerini su altında bıraktı.

"HER HAFTA PATLIYOR"

MUSKİ (Muğla Büyükşehir Kanalizasyon ve Su İşleri Müdürlüğü) ekipleri hattın suyunu keserek onarım işlerine başladı. Bu arada Konacık, Ortakent ve Yahşi mahallelerinin bazı bölümleri susuz kaldı.

Mahallede yaşayan evli ve iki çocuk annesi Merve Gül Demir (48) "Bu hat 4 yıldır her hafta bazen her gün bir yerlerde patlıyor, kalitesiz ve basınca dayanıklı olmayan borular kullanılmış, daha ne kadar patlayacağı ve bizim bu çileyi daha ne kadar çekeceğimiz belli değil” diye konuştu.

Sözcü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.