1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaşlar kutlu sefere çıktı
Dadaşlar kutlu sefere çıktı

Dadaşlar kutlu sefere çıktı

Erzurumspor, Ligin 25. Haftasında yarın Rize’de oynayacağı Keçiörengücü maçı için Karadeniz seferine çıktı. Süleyman Koç ve Zakarya Bergdich kafilede yer almadı.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Ligin 24. Haftasını bay geçen Erzurumspor, 25. Haftada oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıklarını tamamlayarak dün öğle saatlerinde kulüp otobüsü ile Karadeniz seferine çıktı.

Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetimindeki Dadaşlar, sabah erken saatlerde kulüp tesislerinde fitness çalışması yaptıktan sonra toplu halde kulüp sosyal tesislerinde öğle yemeğini yedi ve ardından otobüsle Rize’ye gitti.

Erzurumspor’da sakatlığı bulunan Süleyman Koç ile Faslı oyuncu Zakarya Bergdich kafilede yer almadı. Yarın saat 14:30’da oynanacak Keçiören mücadelesi öncesinde Rize’de kampa giren Dadaşlar, Ramada Otel de bugün ter antrenmanı yaptıktan sonra müsabaka saatini bekleyecek.

Kutlu ile ilk lig maçı yolculuğu

Erzurumspor, yeni hocası Hakan Kutlu ile ilk lig maçı deplasman yolculuğuna çıktı. Daha önce yeni takımı ile Antalya’da kamp yapan Teknik Direktör Hakan Kutlu, ilk kez bir lig maçında Erzurumspor’un başında sahaya çıkacak.

Rakip formda

Hafta sonu ligin 24. Haftasında Bandırmaspor’u Bekir Karadeniz, Rashad Muhammed ve Costa’nın golleriyle 3-1 kazanan başkent ekibi Keçiörengücü oldukça formda. Aykut Demir, Rashat Muhammed ve Aly Malle gibi Erzurumspor’un eski oyucularının formasını terlettiği Eflatun-beyazlılar, 40 puanla 5. Sırada bulunuyor.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.