1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kılıçdaroğlu: Grup kürsümüze veda etmek için bugün buradayım
Kılıçdaroğlu: Grup kürsümüze veda etmek için bugün buradayım

Kılıçdaroğlu: Grup kürsümüze veda etmek için bugün buradayım

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuşuyor

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Kılıçdaroğlu, salona 'İktidar' ve 'Halkın umudu Kılıçdaroğlu' sloganları ile giriş yaptı. Kılıçdaroğlu, kürsüye "13. Cumhurbaşkanımız" ifadesiyle çağrıldı.

Kılıçdaroğlu'nun satırbaşları şöyle:

Bu coğrafyanın neresinde yaşıyorsanız huzur içinde yaşamanızı isterim. Ülkeden bereketin fışkırmasını isterim. Dostluğun kadim olmasını isterim. Tanımasak bile birbirimize yürekten selam vermemizi isterim. Yeni bir başlangıç için, beraber ve birlikte, var olduğumuz bütün sıkıntıları aşalım istiyorum. Biz bunları yaptığımız zaman o güzel, görkemli, şahane Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Bundan emin olmanızı isterim.

Grup kürsümüze yani bu kürsüye veda etmek için bugün buradayım. Bu satırları kaleme almak benim içinde hiç kolay olmadı. Tüm yaşanmışlıklarımızı arkada bırakarak bu kürsüye veda etmek pek kolay olmuyor. Bu salon, bu kürsü aslında benim evim. Sizlerde benim yol arkadaşlarımsınız. Size son kez bu kürsüden bakmak istiyorum. Hoş geldiniz, sefa geldiniz, onur verdiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.