1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan'dan Karamollaoğlu'na çok sert tepki: Yazıklar olsun sana!
Erdoğan'dan Karamollaoğlu'na çok sert tepki: Yazıklar olsun sana!

Erdoğan'dan Karamollaoğlu'na çok sert tepki: Yazıklar olsun sana!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'nun Ayasofya Camii hakkında yaptığı açıklamalara çok sert tepki gösterdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii'nin bir bölümünün müze olarak kullanılmasını öneren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na çok sert tepki gösterdi. Erdoğan şunları söyledi: 

"EY TEMEL EFENDİ, KABA DENEN ADAMLARLA AYNI SAFTASIN"

"Karamollaoğlu, yazıklar olsun sana. Ayasofya'nın bir bölümünü müze olarak kullanırız diyor. Fatih Sultan Mehmet'in bu noktada neresini müze olarak bıraktığını duydun? Ey Temel Efendi, sen Kaba denen adamlarla aynı saftasın. Çıkıyor bir başkası, yapılanın adı siyasi yüzsüzlüktür diyor. Şu anda Temel Efendi'yle beraber yanında olan hangi esaslar üzerinde hareket ediyor? Rahmetli Erbakan Hocamızın esasları üzerinde. Onun bütün hayali Ayasofya'yı açabilmekti. Sen acaba Erbakan Hoca'yla ne zaman tanıştın? Ben, Erbakan Hocamız partiyi kurduğundan itibaren gençlik kolları başkanlığı yapmış birisiyim. Sen ise sonradan katıldın. Madımak olayı olduğu zaman bay bay Kemaller senin için Madımak katili diyordu. Şimdi bakın ne hale geldi? 

Her fırsatta Diyanet İşleri Başkanlığımıza saldıran CHP mi Ayasofya'yı açtı? Başörtüsüne bir metrekarelik bez parçası diyen bay bay Kemal ne çabuk unuttu?"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.