1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum CHP'de provokasyon
Erzurum CHP'de provokasyon

Erzurum CHP'de provokasyon

Sosyal Medyada yayınlanan bir video, Erzurum’da siyaset gündemine bomba gibi düştü… CHP Erzurum İl Başkanı Dülger hemen açıklama yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumlu bazı ihtiyaçlı vatandaşlar, Cumhuriyet Partisi Erzurum İl Başkanlığı’nda yardım çeki verildiği haberi üzerine Parti binasına gittiklerini fakat parti binasına dahi alınmadıklarını belirttiler.

Bir partilinin çekmiş olduğu ve sosyal medya hesabında paylaştığı videoda, sabahın erken saatlerinden beri soğuk havada beklediklerini belirten bir vatandaş; “ Geldik buraya, sabahtan beri bu soğukta bekliyoruz. CHP’nin adamları, kendi adamlarına, kendi akrabalarına yardım yapıyorlar. Bizim de bu paraya çok ihtiyacımız var.” Dedi. Diğer bekleyen vatandaşlar ise; “İhtiyacımız olmazsa gelmezdik. Kendi adamlarına veriyorlar bize vermiyorlar. Bizi içeri bile almıyorlar.” dedi.

 

Videoyu çeken vatandaş Kılıçtaroğlu’na seslenerek; “Evet başkanım gördüğünüz gibi. Kılıçtaroğlu, size sesleniyoruz! Bizi içeri almıyorlar. Bu soğukta bekletiyorlar. Ne olur yardım edin!” dedi.

 

Yayınlanan videoya yapılan yorumlarda vatandaşlar, Atatürk’ün kurmuş olduğu partiye, Halkın alınmamasının büyük bir skandal olduğunu belirterek, İl Başkanı Suat Dülger’i eleştiri yağmuruna tuttular.

 

CHP İL BAŞKANI DÜLGER'DEN AÇIKLAMA
Sosyal medyada yayınlanan videoya tepkiler çığ gibi artarken, İl başkanı Suat Dülger konuyla alakalı bir açıklama yaptı.

Dülger yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Kamuoyuna, Yarın 15 Milletvekilimizin Erzurum’da olacağını duyan partimizden ihraç edilmiş Önder Genç adlı kişi, bazı mahallelerde bir grup insanı örgütleyerek “CHP’de çek yardımı yapılıyor, akrabalarına veriyorlar, gidin siz de alın” diyerek ilimize göndermiştir. İlde üç merkez ilçe Başkanımız olduğu bir durumda bu insanları odamda misafir ettim, kendilerini dinledim “Böyle kitlesel nakdi yardım yapacak gücümüzün olmadığını, yardım yapacağımız vakit muhtarlıklara işbirliği yaparak tespit ettiğimiz ihtiyaçlı ailelere kısmi yardım yapabildiğimizi anlattım.”
Kendilerine İlçe merkezlerimize adres bırakırlarsa ramazan veya başka zamanda gıda yardımı yapabileceğimiz vakit adreslerine gönderebileceğimizi belirttim. Ancak bir süre sonra fark ettik ki Önder Genç sosyal medyadan bu insanların partiden içeri alınmadığını, kovulduğunu içeren bir video yayınlamış, basına ve Genel Merkezimize uyarı yapıyormuş kurgusuyla yayınlamıştır. Önder Genç Partimizden kesin ihraç kararıyla ihraç edilmiş, gerçekte partilimiz olmayan partimizi ve İl Örgütümüzü zan altında bırakan, yanıltıcı paylaşımlar yapan bir kişidir. Bu nedenle zaten Erzurum CHP İl Başkanı olarak kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmuş durumdayım. Bu kişinin tek amacı seçim sürecinde partimize zarar vermek partimizi kamuoyunda rencide etmektir. Sosyal medyada CHP’li görüntü vermesi kesinlikle yanıltıcıdır. Hayatını hiçbir döneminde CHP’li olacak tavır ve davranışlarda olduğuna şahitlik edecek bir partilimiz yoktur.
Saygılarımla bilgilerinize sunarım.
Suat Dülger / CHP Erzurum İl Başkanı"

erzurumgundem.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum