1. HABERLER

  2. DOĞU ANADOLU

  3. Erzurum, Erzincan, Iğdır, Ağrılılar ve 10 ilimize acil uyarı yapıldı!
Erzurum, Erzincan, Iğdır, Ağrılılar ve 10 ilimize acil uyarı yapıldı!

Erzurum, Erzincan, Iğdır, Ağrılılar ve 10 ilimize acil uyarı yapıldı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Erzurum, Erzincan, Iğdır, Ağrılılar ve 10 ilimize acil uyarı yaptı. Kapının önüne bile çıkmamanızda fayda var… Akşam üstü büyük bir etkiyle gelecek!

A+A-

Erzurum Güncel- Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmeler kapsamında ülkenin bazı bölgelerinde sağanak yağış bekleniyor. Doğu Karadeniz, Erzurum, Erzincan, Iğdır, Ağrı, Kars, Ardahan, Van'ın güney kesimleri ile Sivas, Kahramanmaraş, Kayseri, Osmaniye'nin doğusu, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa çevreleri ve Gaziantep'e ayrıca uyarılar yapıldı. Bu bölgelerde sağanak yağışın yanı sıra gök gürültülü sağanak yağış beklentisi var.

YEREL SAĞANAKLAR BEKLENİYOR

Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer çok bulutlu bir hava beklenirken, Doğu Karadeniz, Erzurum, Erzincan, Iğdır, Ağrı, Kars, Ardahan çevreleri, Van'ın güney kesimleri ile bu akşam saatlerinde Sivas, Kahramanmaraş, Kayseri'nin doğusu, Osmaniye'nin doğusu, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa çevreleri ve Gaziantep'in doğu kesimlerinin yerel sağanak yağış ve ayrıca da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ülkenin diğer yerlerinde ise az bulutlu ve açık bir hava tahmin ediliyor.

Erzurum, Erzincan, Iğdır, Ağrılılar ve 10 ilimize acil uyarı yapıldı! Kapının önüne bile çıkmayın… Akşam etkisini gösterecek

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.