1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Kıvanç'ta Daire başkanı oldu
Kıvanç'ta Daire başkanı oldu

Kıvanç'ta Daire başkanı oldu

Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşti. Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Kıvanç, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı.

A+A-

Erzurum Güncel- MEB'de daire başkanı atamaları devam ederken bir atama da Erzurum Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşti. Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Kıvanç, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne Daire Başkanı olarak atandı.

Şeyma TAHİR/Pusula

Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Kıvanç, bir dönem Şube Müdürü olarak görev yaptığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne Daire Başkanı olarak atandı.

Erzurum'da pek çok okulda görev yapan Kıvanç, son olarak Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapıyordu. 4 yıl boyunca Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışan Cihan Kıvanç bundan sonra Ankara'da hizmet etmeye devam edecek.

Cihan Kıvanç Kimdir?

24 Ağustos 1978 yılında Erzurum’da dünyaya gelen Cihan Kıvanç İlkokulu Sebahattin Solakoğlu ilkokulunda, ortaokulu Şair Nefi Ortaokulunda, lise öğrenimini ise Atatürk Endüstri Meslek Lisesinde tamamlamıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.