1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Erzurum Şehir Hastanesi: Tebessüm Şifadır
Erzurum Şehir Hastanesi: Tebessüm Şifadır

Erzurum Şehir Hastanesi: Tebessüm Şifadır

Erzurum Şehir Hastanesi Eğitim birimi bir ilke imza atarak düzenlediği "Yönetici Oryantasyon Eğitimi’ni, "Tebessüm Şifadır" teması ile gerçekleştirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Şehir Hastanesi Eğitim birimi, “Sağlık çalışanları aklıyla bakar, yüreği ile hisseder, bilgisiyle hayat verir” farkındalığı ile yola çıkarak bir ilke imza attı. Bu kapsamda düzenlenen Yönetici Oryantasyon Eğitimi "Tebessüm Şifadır" teması ile gerçekleştirildi.

Konuya ilişkin olarak Erzurum Şehir Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Sağlık çalışanları aklıyla bakar, yüreği ile hisseder, bilgisiyle hayat verir. Bu farkındalıkla Erzurum Şehir Hastanesi Eğitim Birimi olarak bir ilke imza attık. Bu doğrultuda "Yönetici Oryantasyon Eğitimi’ni, "Tebessüm Şifadır" teması ile gerçekleştirdik. Eğitimimiz Başhekim Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Hakkı Tör, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Erkan Soykan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcımız Mehmet Akif Engin’in konuşmaları ile başladı.Sadece hastane yöneticilerinin katılımcı olduğu bu eğitimde, "İçimizden biri" bölümünde, Ortopedi 2 Servis Sorumlu Hemşiremiz Yelda Yaşar, meslek hayatındaki tecrübelerini bizlerle paylaştı. Yönetici Oryantasyon Eğitiminde farklı bir mola tekniği kullanarak, katılımcılarımız için Biyoenerji Uzmanı ve Eğitim Hemşiremiz Filiz Yılmaz Aladağ’ın da küçük bir enerji çalışması yapıldı. Eğitim sürecimizde destek veren Kalite Direktörümüz Başak Şener ve Enfeksiyon Kontrol Hemşiremiz Gülseren Savaş’a teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.