1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da 3,5 milyonlira değerinde makaron ele geçirildi
Erzurum'da 3,5 milyonlira değerinde makaron ele geçirildi

Erzurum'da 3,5 milyonlira değerinde makaron ele geçirildi

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamada piyasa değeri yaklaşık 3,5 milyon TL olan 7 milyon 250 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamada piyasa değeri yaklaşık 3,5 milyon TL olan 7 milyon 250 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi.

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Çat yolu uygulama noktasında durdurulan 12*** plakalı kamyonda piyasa değeri yaklaşık 3,5 milyon TL olan 7 milyon 250 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi. M.Ö ve S.Y isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ve cezaevine teslim edildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce 01.11.2023 tarihinde Çat yolu uygulama noktasında durdurulan 12*** plakalı kamyonda yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 3,5 milyon TL olan 7.250.000 adet bandrolsüz makaron ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili M.Ö ve S.Y isimli şahıslar Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınmıştır.

02.11.2023 tarihinde M.Ö ve S.Y isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece TUTUKLANMIŞ ve Erzurum E Tipi Cezaevine teslim edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Nesrin Demir/Pusula

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.