1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Kutlu: Dadaşın ası da yedeği de farksız!
Erzurumspor FK: Kutlu: Dadaşın ası da yedeği de farksız!

Erzurumspor FK: Kutlu: Dadaşın ası da yedeği de farksız!

ZTK’da tur atladıkları için mutlu olduklarını söyleyen Teknik Patron Hakan Kutlu, “Görev verdiğimiz gençler İdeal 11’deki oyuncularımızla sergilediğimiz aynı sistemi uyguladı” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- ZTK’da tur atladıkları için mutlu olduklarını söyleyen Teknik Patron Hakan Kutlu, “Görev verdiğimiz gençler İdeal 11’deki oyuncularımızla sergilediğimiz aynı sistemi uyguladı” dedi.

Önceki akşam Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) 3. Tur maçında Diyarbekirspor’u 1-0 mağlup ederek bir üst tura çıkan Erzurumspor’da Teknik Direktör Hakan Kutlu, genç oyuncularının performansından mutlu olduğunu söyledi. Deneyimli teknik adam, görev verdikleri genç oyuncuların sahada ideal 11’in sisteminden şaşmadan mücadele ettiklerini söyledi.

Teknik Patron Kutlu, “Tabii bizim için önemli olan giren çıkan tüm oyuncularımızın belirlediğimiz sisteme uymalarıydı. İdeal 11'imiz sahada hangi sistemde oynuyorsa bu genç kardeşlerimizde aynı şekilde oynadılar ve bu da bizi oldukça mutlu etti. Maç maç bakıyoruz. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Turu geçtik mutluyuz” dedi.

Tur mutluluk getirdi

Mavi-beyazlı takımın Teknik Direktörü Hakan Kutlu, üst tura çıktıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bu turda lig maçlarında az süre oynama imkanı bulan oyuncularımızı görme şansımız oldu.

Mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Şimdi önümüzde çok önemli bir Giresunspor maçımız var. Hemen bu maçın hazırlıklarına başlayacağız. Bir kez daha oyuncularımı güzel oyunları ve mücadeleleri için tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, Giresun deplasmanından da taraftarlarımızı mutlu eden bir sonuçla şehrimize döneceğiz" diye konuştu.

Nurullah PALA-Muhammet TARHAN/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.