1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da acı ve bayram bir arada!
Erzurum'da acı ve bayram bir arada!

Erzurum'da acı ve bayram bir arada!

PKK ve IŞİD terörü ülkeyi yangın yerine çevire dursun, her gün şehit cenazeleri kalkarken, Erzurum'da hayat normal seyrinde devam ediyor. Türkiye'de ise oluk oluk kan akıyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum'un çevresi alev alev yanarken, Erzurum'da şehit canazeleri kalkarken Erzurum'da düzenlenen etkinlikler düğün bayram havasında devam ediyor. Bir yanda PKK, diğer yanda İŞİD terörü ülkeyi kasıp kavuruyor. Hergün şehit cenazesi geliyor. Bugün Erzurum'dan iki şehit canezesi kalktı. Sabah Ağrı'nın Doğubayazıt ile Van'ın Çaldıran ilçeleri arasındaki Tendürek Geçidi'nde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Oruç'un (23) cenazesi, Erzurum’da düzenlenen askeri törenin ardından memleketine gönderildi.

Öğlen saatlerinde ise Şırnak’ın Cizre ilçesinde zırhlı polis aracına düzenlenen saldırıda şehit olan 26 günlük polis memuru Salih Hüseyin Parça, için Erzurum'da tören düzenlendi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldıkları törende şehidin annesi ve kız kardeşinin ağıtları yürekleri dağladı, gözyaşları sel olup aktı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.