1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da caddeler bu afişlerle dolu
Erzurum'da caddeler bu afişlerle dolu

Erzurum'da caddeler bu afişlerle dolu

Türkiye’nin birçok noktasında İsrail’e ait markalar boykot ediliyor. Erzurum’da ise İsrail ürünlerinin bulunduğu listeler caddelerde, mahallelerde ve sokaklarda her yere asılarak boykot ediliyor.

A+A-

Erzurum Güncel- İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılar sonucunda Dünyanın ve Türkiye’nin birçok noktasında İsrail’e ait markalar boykot ediliyor. Erzurum’da ise İsrail ürünlerinin bulunduğu listeler caddelerde, mahallelerde ve sokaklarda her yere asılarak boykot ediliyor.

İsrail dünya genelinde birçok ülkeye ürün ithal eden ve her kategoride üretim yapan bir ülke. Bu kapsamda ticaret yapılan ülkelerin başında Türkiye‘de geliyor. Özellikle son günlerde sosyal medyada çığ gibi büyüyen boykot hareketi ise dünyanın her yerine yayılmış durumda. İsrail’in Gazze saldırılarının ardından birçok ülkede ürünlerin boykot edilmeye başlanması ile Erzurum’da İsrail ürünlerinin yazılı olduğu listeler mahallelere, sokaklara başta olmak üzere kentin birçok noktasına asılarak vatandaşların hassasiyet göstermesi isteniyor. Vatandaşlar İsrail’e ait olan ürünleri paylaşarak alınmamasına teşvik ediyorlar. 

İsrail markalı ürünler hangileridir? Sizler için derledik...  İşte, Türkiye’de satılan İsrail malları ve markaları tam liste…

Temizlik sektörü: Air Wick, Ajax, Aldays, Alo, Ariel, Axe Calgon, Carrefour, Cif, Clear, Clit Bang, Colgate, Dettol, Dove, Elidor, Head & Shoulders, Ipana, Jhonsons Baby, Loreal, Lux, Max Factor, Nıvea, Omo, Oral-B, Palmolive, Pantene, Prima, Rejoıce, Prima, Protex, Rejoice, Rexona, Rinso, Sensodyne, Viecnetta, Vileda, Vanish, Vaseline, Veet.

Meyve suyu: Tropicana, Schweppes

Alkollü içecekler: Mey-İçki, Carmel Winery

Alkolsüz içecekler: Coca Cola, PEPSİ, Sprite, Fanta, Schweppes.

Çay: Lipton, Dilmah

Kahve: Nescafe, Tassimo

Kozmetik: Estee Lauder, Clinique, MAC

Saat: Swatch, TAG Heuer

Parfüm: Calvin Klein, Dior, Chanel

Otomotiv: MAN, Iveco

Turistik seyahat: SunExpress, El Al

Giyim Sektörü: Tommy Hilfiger, Nike, Adidas, Polo, Ralph Lauren, Parizyen, Hugo Boss, Calvin Klein, Levi's, Timberland, Giorgio Armani, Lee.

Gıda, Fast Food Sektörü: Danone, Maggi, Jacobs, Banana, McDonald's, Burger King, Knorr, Calve.

Nesrin Demir/Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.