1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da durdurulan araçtan bakın neler çıktı
Erzurum'da durdurulan araçtan bakın neler çıktı

Erzurum'da durdurulan araçtan bakın neler çıktı

Polis, Narman yolu üzerinde yapmış olduğu asayiş uygulamasında durumundan şüphelenerek bir aracı durdurdu. 25 NB 374 plaka sayılı beyaz transit marka araçta yapılan aramada bandrolü ve faturası bulunmayan binlerce ürün ele geçirildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Narman yolu üzerinde yapmış olduğu asayiş uygulamasında durumundan şüphelenerek durdurduğu araçta bandrolü ve faturası bulunmayan binlerce ürün ele geçirdi. Araçta ki malzemelerin kendisine ait olduğunu söyleyen M.A isimli şahsın evinde ve iş yerinde yapılan aramada ise uyuşturucu ve kaçak sigara ürünleri ele geçirildi. 25 NB 374 plaka sayılı beyaz transit marka araçta bulunan M., S.Ö ve Y.Y isimli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler olarak İlçemiz Narman yolu üzerinde yapmış olduğumuz asayiş uygulamasında durumundan şüphelenerek durdurulan 25 NB 374 plaka sayılı beyaz transit marka araçta M. , S.Ö ve Y.Y isimli şahısların olduğu görülmüş, şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada bandrolü ve faturası bulunmayan  ;
4 koli şeklinde içi tütün dolu 74 bin adet makaron, 1 koli halinde 10 bin adet boş makaron,31 bin 500  adet yaprak sigara sarma kâğıdı, 5 paket halinde tütün koymak için kullanılan 5 bin adet kilitli poşet, 51 paket kilitli poşet içerisinde 2 bin 550 adet beyaz pamuk filtre, 24 adet filtreli sigara sarma makinesi olduğu tespit edilmiştir.

Bahse konu malzemelerin kendisine ait olduğunu beyan eden M.A isimli şahsın evinde ve iş yerinde mahkeme kararına istinaden yapılan aramada ise; Daralı ağırlığı 2gr olan esrar olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet Lyrika 150 mg açılmamış reçetesiz hap, 2 bin 76 adet içi tütün ile doldurulmuş Makaron, 7 bin 505 gram kıyılmış tütün ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak adli tahkikat devam etmektedir” denildi.

durdurulan-aractan-cikanlar-soke-etti-3729-webp.webp

Ayşe Nur ERDOĞDU/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum