1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'da Berkan Kutlu krizi!
Galatasaray'da Berkan Kutlu krizi!

Galatasaray'da Berkan Kutlu krizi!

Berkan Kutlu, Galatasaray'ın Sparta Prag'a 4-1 yenildiği maça damga vurdu. Sarı-kırmızılılarda karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Berkan Kutlu, kötü performansıyla eleştirilerin hedefi oldu. İşte detaylar...

A+A-

Erzurum Güncel- Galatasaray'da Sparta Prag hezimeti sonrası gündem olan isimlerden biri de Berkan Kutlu oldu. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve kötü performansıyla dikkat çeken Berkan Kutlu, sarı-kırmızılıların eleştirilerinin hedefi oldu.

BERKAN KUTLU DEVRE ARASINDA GERİ DÖNMÜŞTÜ

Sezon başında Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen isimlerden biri olan Berkan Kutlu, Serie A takımlarından Genoa'ya kiralık olarak gönderilmişti. Ancak Kutlu, devre arasında bonservisini elinde bulunduran sarı-kırmızılılara geri döndü.

PRAG'DA KAYIPLARA KARIŞTI

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 play-off turunda 3-2'lik galibiyetin rövanşında deplasmanda Sparta Prag ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 4-1'lik yenilgiyle ayrılarak Avrupa'ya veda etmişti. Sarı-kırmızılılarda ilk 11'de başlayan ve sağ bekte görev alan Berkan Kutlu, sahada kayıplara karıştı. Etkisiz performansıyla dikkat çeken 26 yaşındaki orta sahaya sosyal medyada sarı-kırmızılı taraftarlardan tepki yağdı.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Berkan Kutlu, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 19 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 14'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1239 dakika sahada kalan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, skora etki edemedi.

İşte Berkan Kutlu'ya gelen tepkilerden bazıları:

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.