1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Erzurum'da Günlük 4 bin test !
Erzurum'da Günlük 4 bin test !

Erzurum'da Günlük 4 bin test !

İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, dadaşlara yine aşı çağrısında bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- Vatandaşların aşı konusunda direndiğine dikkat çeken Müdür Bedir, günlük PCR testinin 4 bine çıktığına söyledi.

Hem  toplum sağlığı hem de kişinin kendi sağlığı için aşının önemine dikkat çeken İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, "Genç yaşlı demeden herkesi aşı olmaya davet ediyoruz, aşı olmadığı için PCR testi istenen üniversite öğrencileri, öğretmenler, öğretim görevlileri, şehirler arası yolcular, maça girişlerden dolayı günlük test sayılarımız 4 bine geldi, bu inanılmaz bir durum. Hem kendi sağlıkları, toplum sağlığı hem de alınan kararları zorlamamak için herkesin aşı olması, bu kadar zorluk çıkarmaması lazım. Sağlık personeline de yazık” dedi.

Vatandaşa aşı olmak kaldı

Aşı birimlerinin şehrin neredeyse her noktasına kurulduğunu belirten Dr. Bedir, “Her noktada aşı birimlerimiz, çadırlarımız hatta üniversite kültür merkezinde de hem PCR noktası hem de aşı birimi açtık, PCR’A gelenlere aşı olabilecekleri imkan oluşturduk, hastanede de PCR noktalarına bu hafta aşı birimleri kurduk, her türlü kolaylık ve imkan var, onlara aşı olmak kaldı sadece” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.