1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da jandarma vatandaşları uyardı
Erzurum'da jandarma vatandaşları uyardı

Erzurum'da jandarma vatandaşları uyardı

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı personeli vatandaşların dolandırıcılık tuzağına düşmemesi için cadde ve sokaklarda el broşürleri dağıtarak uyarılarda bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından halkın yoğun olarak bulunduğu market, kahvehane, cami gibi yerlere, Jandarma Genel Komutanlığı ve Erzurum İl Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan “Dolandırıcıların Tuzağına Düşmeyin”, “Hırsızlık Olaylarına Karşı Alınacak Tedbirler” ve Jandarma Suç Araştırma Timlerinin (JASAT) “Vatandaşın Yanında, Yakınında, Yardımında” konulu broşürler hazırlandı.

Cadde ve sokaklarda el broşürleri dağıtılarak dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarına karşı vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “Dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarına karşı farkındalığı arttırmak, suçların önlenmesi, vatandaşlarımızın maddi zarara uğramasının önüne geçebilmek adına bilgilendirme faaliyetlerine kararlılık ve azimle devam edilecek” denildi. 

Cavit Emre ŞEN/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.