1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum’da ölüme yolculuk!
Erzurum’da ölüme yolculuk!

Erzurum’da ölüme yolculuk!

Erzurum Atatürk Üniversitesi’nin yerleşkesi ile Palandöken ilçesini birbirinden ayıran Çat Yolu geçen yıl üst geçitle birlikte yıkıldı. Yol yapım çalışması tamamlandı ancak üst geçit yapılmadı. Trafik ışıkları var ama maalesef çalışmıyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Atatürk Üniversitesi’nin yerleşkesi ile Palandöken ilçesini birbirinden ayıran Çat Yolu geçen yıl üst geçitle birlikte yıkıldı. Yol yapım çalışması tamamlandı ancak üst geçit yapılmadı. Trafik ışıkları var ama maalesef çalışmıyor. Yenişehir semtinden üniversiteye gitmek isteyenler adeta ölümle burun buruna kalıyor.

Vatandaşlar, ”Üst geçidin yapılması için birilerinin ölmesi mi bekleniyor? Üst geçit üniversiteye giden yol ile Palandöken ilçesini birbirine bağlıyordu. Köprü olmayınca özellikle üniversiteli gençler hızla gelen araçların arasından geçerken büyük bir korku yaşıyor. Bu yolda her yıl birkaç ölümlü kaza yaşanıyor. Belediye duyarsız ve ulaşılabilir değil. Artık ülkemizde belde belediyeleri bile bu sorunları bir günde çözüyor. Sorsanız, Erzurum Büyükşehir. Belediyelerin asli görevlerinden biri de gerekli güvenlik önlemlerin alarak vatandaşlarının güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmesine ortam sağlamaktır” diye şikâyetlerini dile getirdiler.

Erzurum’da ölüme yolculuk

Bakalım Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den ne yanıt gelecek? Başkan, vatandaşın ve üniversite öğrencilerinin bu şikâyetine kulak verip üst geçit yapılması için çalışma başlatacak mı?

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum