1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor Bu İlgisizliği Hak Etmiyor
Erzurumspor Bu İlgisizliği Hak Etmiyor

Erzurumspor Bu İlgisizliği Hak Etmiyor

Erzurumspor’un içinde bulunduğu durum ve son olarak Samsun deplasmanında yaşanan olaylara tepki gösteren Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Sadık Çat, “Kırmızı çizgimiz Erzurumspor diyenler nerede” diyerek yaşanan gelişmelere tepki gösterdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumspor’un içinde bulunduğu durum ve son olarak Samsun deplasmanında yaşanan olaylara tepki gösteren Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Erzurum sorumlusu Sadık Çat, “Kırmızı çizgimiz Erzurumspor diyenler nerede” diyerek yaşanan gelişmelere tepki gösterdi.

Ömer Şener/Pusula

Transfer yasağının kaldırılamaması ve buna paralel olarak ligde alınan başarısız sonuçlar ile küme düşme hattından kurtulamayan Erzurumspor’da işler bir türlü rayına girmezken, Samsun maçı sonrası soyunma odası koridorlarında emniyet güçlerinin teknik heyet, futbolcular ve kulüp başkanına yönelik çirkin saldırısına Sadık Çat’tan tepki geldi.

Yeniden Refah partisi MKYK üyesi ve Erzurum sorumlusu Sadık Çat, şehir yöneticileri ve iktidar partisi Milletvekillerine adeta isyan etti. Çat, “Erzurumspor kırmızı çizgimiz diyenler maalesef hiçbir platformda kulübün yanında yer almıyorlar. Erzurum’un göz bebeği olan Erzurumspor’a karyı gösterilen ilgisizliğe bir anlam veremiyorum. Bununla beraber takımımıza karşı Samsun maçı sonrası görevli emniyet mensuplarının yaptığı çirkin davranışlar ve darp girişimine Erzurum’dan hiç kimsenin ses çıkarmaması ve tepki göstermemesi de ayrı bir soru işareti. İktidar Partisi Milletvekillileri Meclis kürsüsünden bile Erzurumspor’u dillerine dolayarak sözde destek verdiklerini sanıyorlar ama maalesef bugün yaşanan olaylara baktığımızda söylemlerinin sadece sözden ibaret olduğunu görüyoruz. Kazım Karabekir Stadında oynanan Göztepe maçında protokolün ilgisizliğini bizzat gördüm. Erzurum sahipsiz değildir. Erzurum ve Erzurumspor bu ilgisizliği hak etmiyor.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.